Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alles onder één dak

Alles onder één dak

01-06-2021

Een nieuwe naam, een volledig vernieuwde zaak en een nieuwe kapster. Heel veel nieuws dus bij Unique Nails and Beauty in Rotterdam. “Aan ons werk is echter niks veranderd”, aldus eigenaresses Simone en Mariëlle. “Wij staan nog steeds voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht in onze gezellige salon.”

“Bij ons vind je vrijwel alles gericht op beauty onder één dak. Zo kun je bij Unique Nails and Beauty terecht voor (medische) pedicure, cosmetische voetverzorging, nagelstyling, wimperextensions en diverse (gezichts)behandelingen door onze schoonheidsspecialist. Groot voordeel van alles onder één dak is dat het mogelijk is om diverse behandelingen met elkaar te combineren en er zo een heerlijk ontspannen uitje van te maken. Zelfs duobehandelingen zijn bij ons mogelijk. Nog een pluspunt: de auto parkeer je hier gratis vlak voor de deur.”

Frisse wind

Simone en Mariëlle zijn met recht trots op hun volledig vernieuwde salon. “We moesten weliswaar een tijdje dicht door alle restricties, maar we hebben niet stilgezeten en we hebben die tijd volop benut. Er is een frisse wind door de salon gegaan waardoor alles nu weer helemaal up-to-date is en we onze klanten nog meer in de watten kunnen leggen dan we voorheen al deden.” Dit doen ze bij Unique door uitgebreid de tijd te nemen voor elke klant en die ook echt de aandacht te geven die hij/zij verdient. En door uitsluitend te werken met producten waar ze volledig achter staan. “Zo werken wij onder andere met OPI, Medik8 en Kevin Murphy. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken waarmee wij onze klanten de behandelingen kunnen geven die zij verdienen.”

Ben jij er ook aan toe om even heerlijk te worden verwend en stralend de deur weer uit te lopen?

Maak dan meteen een afspraak bij Unique Nails and Beauty!

 

Maak nu een afspraak via onze website!

Eigenaren: Simone en Mariëlle | Koningslaan 197, Rotterdam | 010-8208565 | www.uniquestyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).