Bruisende Zaken

Om deze redenen zou je een relaxstoel moeten kopen

Om deze redenen zou je een relaxstoel moeten kopen

13-01-2022

Wil je graag een nieuwe stoel toevoegen aan het interieur van je woonkamer of wil je juist een stoel plaatsen in je slaapkamer?

Het is in beide gevallen zeker een aanrader om te overwegen om een relaxstoel elektrisch aan te schaffen. Zo’n model ziet er niet alleen prachtig uit, het biedt ook nog eens een fantastisch zitcomfort. Mogelijk ben je nu al overtuigd van de voordelen van een relaxstoel, maar zo’n fauteuil biedt zelfs nog meer pluspunten. Onderstaand kun je daar een paar voorbeelden van vinden! 

 

Ze bestrijden stress 

De houding waarin je lichaam zich in een relaxstoel bevindt, helpt je ​​lichaam te ontspannen. Dit is de reden waarom een ​​fauteuil wordt gebruikt voor stressverlichting. Wanneer je wervelkolom in rust is, wordt je rug ondersteund en je benen verhoogd. Zowel je lichaam als je geest zullen je dankbaar zijn voor het verkwikkende gevoel dat dit met zich meebrengt, en daarom is het geen wonder dat relaxstoelen bewezen hebben dat ze zowel de mentale als de fysieke gezondheid ten goede komen. Vermoeidheid, hoofdpijn, geheugenproblemen en migraine kunnen allemaal indicatoren zijn van mentale stress, maar in een stressless stoel zul je hier vaak geen last van hebben. 

 

Ze zijn comfortabel 

Comfort is de sleutel als je gaat zitten op een stoel. Of het nu gaat om borstvoeding geven, lezen, rusten of bijpraten over de nieuwste aflevering van je favoriete serie, je wilt het gevoel hebben dat je het rustig en gemakkelijk kunt doen. Denk aan alle keren dat je op een oncomfortabele bank hebt gezeten en kussens hebt gegooid totdat je tijdelijk een enigszins goede plek had gevonden. Met een relaxfauteuil kun je genieten van het effect van letterlijk je voeten omhoog gooien zonder te gaan liggen. 

 

Ze zijn chic

Bovendien zijn ze hartstikke chic, waardoor ze absoluut een meerwaarde zijn voor je interieur! Relaxstoelen zijn namelijk verkrijgbaar in een scala aan kleuren en stoffen, zodat je er een kunt vinden die past bij het interieur van je huis. Lederen fauteuils zijn bijvoorbeeld altijd een elegante, stijlvolle optie. Het bijkomend voordeel van het kiezen voor een leren stoel is dat deze makkelijk schoon te maken is. 

 

Ze zijn duurzaam

Hoewel relaxstoelen misschien duurder zijn dan de gemiddelde fauteuil of bank, zijn ze gemaakt om lang mee te gaan. Duurzaamheid is verbonden met kwaliteit, dus het kiezen van lederen fauteuils gemaakt met stevige bekleding en een solide mechanisme zal je helpen om lang van de voordelen te genieten. De gemiddelde fauteuil die vaak wordt gebruikt, gaat naar verwachting ongeveer 10 jaar mee. Je kunt dus lang genieten van de relaxstoel die je hebt gekocht! 

 

Ze circuleren bloed in je onderlichaam

Je voeten en benen kunnen opzwellen door de verhoogde neerwaartse bloedstroom na langdurig zitten of staan. Door op een relaxstoel te zitten, krijg je een betere bloedsomloop, vooral als je voeten boven je hartniveau worden opgetild. Door de zwaartekracht wordt je bloedcirculatie op natuurlijke wijze verbeterd en ervaar je enige verlichting. Hier zorgt een relaxfauteuil dus voor!

https://easysit.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV