Bruisende Zaken

Een arbeidsrecht advocaat kan jou helpen tijdens een arbeidsconflict!

Een arbeidsrecht advocaat kan jou helpen tijdens een arbeidsconflict!

13-01-2022

Het komt wel eens voor dat er bepaalde geschillen op werk voorkomen, de zogenoemde arbeidsconflicten. Arbeidsconflicten kunnen over van alles gaan en kunnen soms uit de hand lopen. Wellicht heb jij ook te maken met een arbeidsconflict en zie je door de bomen het bos niet meer. Schakel de hulp van een arbeidsrecht advocaat in en zij zullen jou ondersteunen tijdens het proces!

De verschillende arbeidsconflicten

Er zijn veel verschillende arbeidsconflicten. Het kan zomaar zo zijn dat je zelf ook wel eens een arbeidsconflict meegemaakt hebt. Soms kan een arbeidsconflict zo ontzettend heftig worden dat de hulp van een advocaat gewenst is. Bij een arbeidsconflict is er meestal sprake van een ontslag. Het ontslag kan verschillende oorzaken of redenen hebben: ontslag op staande voet, ontslag tijdens zwangerschap of ziekte, ontslag in de proeftijd, ontslag om bedrijfseconomische redenen en ontslag wegens faillissement of reorganisatie. Met welk arbeidsconflict je ook te maken hebt, ze zijn allemaal vervelend. Een arbeidsconflict is al helemaal lastig als je samen niet tot een passende oplossing komt. Daarnaast mag een werkgever een werknemer niet zomaar ontslaan zonder zich aan regels van het ontslagrecht te houden. Soms wordt daarom het UWV of de kantonrechter ingeschakeld, zij moeten met een passende oplossing komen. Als het UWV of de kantonrechter ingeschakeld wordt is het verstandig om gebruik te maken van een arbeidsrecht advocaat. Hij of zij is de aangewezen persoon om jou bij te staan. Advocaten in arbeidsrecht kunnen jou helpen en ondersteunen tijdens dit soms lastige proces. Zij hebben alle kennis en ervaring om jou te helpen, zodat het proces goed zal verlopen. Een arbeidsrecht advocaat heeft elke dag te maken met verschillende arbeidsconflicten en weet dus als geen ander hoe het proces aangepakt moet worden. Wellicht vraag je je nu af hoe duur het inhuren van een arbeidsrecht advocaat is. Voor een prijsindicatie kun je het beste terecht bij een advocatenkantoor. Zij weten precies hoe lang het proces zal duren en kunnen hier een vast tarief aan koppelen. De advocaten in arbeidsrecht helpen u graag verder. 

Specialismen van een arbeidsrecht advocaat

Als er sprake is van een arbeidsconflict is het belangrijk dat een arbeidsrecht advocaat zo vroeg mogelijk in het proces ingeschakeld wordt. Naast het ontslagrecht zijn er nog tig andere specialismen in het arbeidsrecht. Er zijn dan ook vele advocaten gespecialiseerd in verschillende soorten specialismen en er zijn verschillende werkzaamheden te onderscheiden. Zo kan een arbeidsrecht advocaat jou ook helpen met het opstellen van een correcte arbeidsovereenkomst. Maar een arbeidsrecht advocaat kan jou ook helpen met een overname van een bedrijf, een re-integratieproces, een ziekteproces of het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Tevens is een arbeidsrecht advocaat gespecialiseerd in het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of in een conflict wat betreft een concurrentiebeding. Een arbeidsrecht advocaat staat jou graag bij tijdens het proces! 

Parklaan 11 | 3016 BA Rotterdam | Tel: 010 268 11 03 | Fax: 010 4 23 13 18

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV