Column

SOORT ZOEK SOORT

SOORT ZOEK SOORT

01-06-2022

Met de jaren is de bedoeling dat we groeien met elkaar.

Familie,vrienden.collegas, bereiken een samen gevoel door met z;n alle de dagelijkse lusten en lasten van het leven te delen. Ik deelde met een zeer gewaardeerde klant veel gedachten en gespreken. Tot zover dat deze dame geboren in Engeland en getrouwd met een Nederlandse man mij wist te prikkelen in de BEGRIP: mensen & de wereld.

Mevrouw Eberlee was een verschijning niet door haar allen verzorgde uiterlijk maar wel door haar capaciteit om jongeren te aanspreken vanuit haar levenservaring. Mev. Eberlee was joods. Ze had de eerste wereldoorlog in Engeland meegemaakt en de tweede in Nederland. BLIJF altijd communiceren zei ze tegen mij ongeacht wat er gebeurt. Mensen zijn MOOIE MENSEN als je dat wil zien. En scherp blijven zodat het spreekwoord soort zoek soort kan zich voortzetten eeuwig.

Oorspronkelijk kom ik uit Barcelona en sinds 20 jaar ben ik eigenaar van Whoops, waar ik als Art Director het vakmanschap heb ontwikkeld tot het niveau van vandaag.

Mijn toewijding aan het kappersvak, beauty en styling en mijn passie voor ondernemen zijn voelbaar als je bij Whoops binnenstapt.Want voor mij blijft de tevredenheid en het enthousiasme van de klant het belangrijkste. Ik zie je graag bij Whoops voor persoonlijk advies.

Iedere maand vertel ik je in mijn column over mijn passie voor het kappersvak.

Betlem Taravilla (Art director Whoops)

Groenendaal 495, Rotterdam | 010-4119911 | www.whoopskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV