bruizende zaken

PIGMENTATIEPROBLEMEN, HOE PAK JE ZE AAN?

PIGMENTATIEPROBLEMEN, HOE PAK JE ZE AAN?

01-07-2022

Stoor jij je ook aan pigmentvlekken of kleurverschillen op je gezicht? Donkere kringen onder je ogen of gewoon de doffe, matte uitstraling die je maar niet fris, rozig en helder krijgt?

Tip: vergoeding zorgverzekeraar mogelijk.

Je bent niet de enige, want producten en behandelingen om de egale kleur in je gezicht weer terug te toveren zijn erg populair. Echter, je moet wel precies weten welke behandeling en welke producten jij nu precies nodig hebt om jouw UNIEKE huidprobleem aan te pakken.

Pigmentatieproblemen kunnen namelijk verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen of crèmes die de huid verdunnen, verkeerd zongebruik, erfelijke belasting of het slikken van medicijnen. Ook kun je heel gemakkelijk donkere vlekjes krijgen van ontstekingen op je huid of door ingegroeide haren.

Wil je het juiste doen om je huidprobleem aan te pakken, dan heb je als eerste een goed intakegesprek nodig. En wat nog belangrijker is: een voor jou begrijpelijk advies. Ons voornaamste doel als huidspecialist is kennis delen. Wij willen je graag op weg helpen naar een huid die perfect in balans is. Een huid die opeens zelf gaat snappen: “Hé, ja dit heb ik nodig!”

Wil jij graag op topniveau aan jouw huid werken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij nemen de tijd voor je en zijn bekend met alle huidskleuren en -typen. Ons bijzondere cosmeticamerk REJUVI. werkt samen met de huid.

‘DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT’

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV