Column

Een schoonmaakbedrijf starten

Een schoonmaakbedrijf starten

01-07-2022

Vaak wordt gedacht dat het starten van een schoonmaak-bedrijf simpel is. Een emmer, een sopje, een doekje en een stofzuiger en we beginnen. Helaas is het niet zo eenvoudig.

Clear4Clean heeft een training ontwikkeld voor iedereen die een schoonmaakbedrijf wil starten of net een schoonmaakbedrijf is gestart. De training is praktisch en geeft inzicht in het starten en runnen van een schoonmaakbedrijf. De training duurt zes dagdelen.

Wat wordt in de training behandeld:

Wat is schoonmaak en hoe maak je schoon (verkorte basisopleiding schoonmaak) Wie zijn je (potentiële) klanten, hoe benader je ze, hoe kan je ze aan je binden Calculeren van schoonmaak CAO schoonmaak Verkoop uurloon Werkprogramma’s zoals handelingsgericht en prestatiegericht Keuze van middelen en materialen Inkoop Aansturing uitvoering (aan medewerkers) Kwaliteitsborging van de schoonmaakdienst door controles en kennis Als je een beginnende schoonmaakondernemer bent, onderschat dan niet wat er op je pad kan komen. Clear4Clean geeft je handvaten om een goede start te maken. Door samenwerking met onze partners kunnen we de prijs laag houden. De kosten voor de training bedragen per deelnemer € 381,- excl. btw. De training start bij minimaal vier deelnemers. Neem gerust contact op.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV