bruisende zaken

Je huid snel op topniveau, hoe doe je dat?

Je huid snel op topniveau, hoe doe je dat?

01-09-2022

Er zijn twee belangrijke dingen waar je op moet letten: 1) Een goede huidbalans 2) Voldoende hydratatie/voeding

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Herken jij dit?

Voelt jouw huid soms ook een beetje verdikt aan en lijkt de glans te zijn verdwenen? Dan is je huid duidelijk uit balans, zeker nu door het warme weer heeft je huid vaak een laagje extra ter bescherming tegen de sterke zonnestralen. Juist dan pak je je scrub of een licht samengesteld fruitzuur en verwijder je het overtollige dode, bovenste huidlaagje. Maak ronddraaiende bewegingen met de druk van je vingers naar de zijkanten van je gezicht. Zo voer je afvalstoffen af richting je lymfe en komt er een babyroze huid tevoorschijn.

En dan?

Vooral voeden, voeden, voeden! Pak je hydraterende masker, doe er een beetje huidolie doorheen en masseer in zodat de doorbloeding lekker op gang komt. Je kunt ook rijke serums gebruiken, die afgestemd zijn op jouw huid. Deze hebben kleine moleculen en kunnen diep doordringen, daarna gebruik je een rijke (nacht)crème die je stevig in masseert. Een betere doorbloeding zorgt voor het sneller afvoeren van afvalstoffen en voor een goede opname van al die heerlijke voedingsstoffen. Zo help je je natuurlijke stofwisseling zelf een handje.

Vergeet je zonnebrandcrème niet, want dat is anti-aging nummer 1 en die heb je absoluut nodig na dit kleine beauty ritueel.

Wil je eens een uitgebreid advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen?

Boek dan een intakegesprek en we vertellen je er alles over.

Kijk voor al onze behandelingen online op www.vitalhuidinstituut.nl

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV