Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Zo houd jij je huid blijvend jong

Zo houd jij je huid blijvend jong

01-01-2023

Accepteer jij je ouder wordende look? Wat je hierop antwoordt is heel persoonlijk, maar ik leg je toch graag uit hoe je je jeugdigheid het langst bewaart. Als eerste is het belangrijk om de conditie van je huid optimaal te houden. Is die in orde, dan kun je werken aan het reliëf, de stevigheid en de kleur van je huid.

Hoe houd je een goede huidconditie?

Je huid gaat optimaal aan de slag met het maken van mooie, gezonde huidcellen als je er steeds weer voor zorgt dat de pH-waarde, oftewel de zuurgraad, een beetje moet ‘vechten’ om weer terug in balans te komen. Vaak begrijp je niet precies hoe het komt dat je huid er opeens ouder uitziet dan hij zou moeten zijn. Je treft wel wat maatregelen, maar uiteindelijk helpen die toch niet genoeg. Op zo’n moment heb je een huidanalyse nodig van een erkend specialist. Dan kun je nog wel eens voor verrassende feiten komen te staan en groeit het besef dat het ook anders en misschien wel beter kan. Je vocht- en vethuishouding moeten eerst in evenwicht zijn, want pas daarna kun je aan het échte werk beginnen!

Het échte werk… ‘hoor’ ik je denken

Jazeker, je kunt gewoon niet eerder starten met ‘Special Treatments’ voordat je zeker weet dat je huid er helemaal klaar én dus gezond genoeg voor is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facials met behulp van Laser of IPL om te werken aan de stevigheid en kleur van je huid. Pigmentvlekken, roodheden en huidverslapping zijn verleden tijd. Met Microneedling en Fractional Laser technieken wordt aan een egaal huidreliëf gewerkt. Om vervolgens met zuurstof, hyaluronzuur en vitamine C je huid een enorme vochtboost te geven.

Vital Huidinstituut is dertig jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).