Column

Een nieuw jaar

Een nieuw jaar

01-01-2023

Een nieuw jaar is gestart. Tijd om nieuwe keuzes te maken als opdrachtgever en als schoonmaakdienstverlener. Gaan we voor een nieuwe dienstverlener? Schrijven we in op iedere aanbesteding? Gaan we over op nieuwe schoonmaaktechnieken? Is het gebruik van chemische reinigingsmiddelen nog wel iets wat we van de dienstverleners verwachten?

Het schoonmaakbeleid voor uw organisatie tegen het licht houden is een stap die u als opdrachtgever niet even zomaar moet doen. Schoonmaken is namelijk meer dan een doekje over een tafel halen. Welke schoonmaak is voor u als opdrachtgever de juiste? Met welke frequentie moet er schoongemaakt worden? Zo zijn nog meer vragen die inzichtelijk gemaakt moeten worden voor een goede keuze.

Als schoonmaakdienstverlener

is het niet altijd lonend om op iedere aanbesteding in te schrijven. Maak de juiste keuzes die voor u als dienstverlener goed zijn. Het overstappen op een nieuwe reinigingstechniek is niet snel gemaakt omdat oude gewoontes niet makkelijk los te laten zijn.

Bij wie kunt u aankloppen

om (onafhankelijk antwoorden te krijgen op alle schoonmaakgerelateerde vraagstukken? Begin het nieuwe jaar goed en neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken en antwoorden kunnen geven op uw vragen.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV