Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Voor een gezonde,  stralende huid

Voor een gezonde, stralende huid

01-02-2023

Gedreven is Tugba Cevher zeker. Jarenlang werkte ze als schoonheids-specialiste maar op een gegeven moment wilde ze meer. Ze begon aan een opleiding tot huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool en opende tijdens haar studieperiode eigen huidkliniek voor ‘cosmedische’ behandelingen: Clinic Manifest. Sinds haar afstuderen gaat ze vol voor haar passie.

Ze startte in een kamer in haar ouderlijk huis, vervolgens in een verzamelgebouw maar sinds een jaar beschikt ze over een eigen locatie. “Inmiddels komen mensen uit heel Nederland naar me toe. Dat ervaar ik als een compliment.” Tugba begint altijd met een kennismaking. “Ik wil graag eerst weten wie je bent voordat we ingaan op je hulpvraag. Vervolgens volgt een intake, waarin ik je een eerlijk advies geef zodat je realistische verwachtingen hebt van wat een behandeling al dan niet voor jou kan doen.”

Huidverbetering in optima forma

Tugba verzorgt o.a. medische peelings met de Lira Clinical en Skinceuticals, bedoeld om bijvoorbeeld acne(littekens) en pigmentvlekken te behandelen. Ze maakt ook gebruik van de dermapen. “Daarmee kun je kleine gaatjes in de huid maken waardoor actieve werkstoffen veel dieper in de huid worden opgenomen en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Bij de Prohfilo anti-aging mesotherapiebehandeling wordt heel gelijkmatig hyaluronzuur geïnjecteerd in de huid. Je kunt er geweldige resultaten mee behalen, met behoud van een natuurlijke uitstraling.”

En meer!

Voor definitief ontharen zet Clinic Manifest de Candela Gentle MaxPro in, die wereldwijd op nummer één staat. “De effectiviteit is onderzocht, het apparaat doet wat het belooft.” Sinds kort heeft ze het Thunder Quanta Systeem die bekend staat om de snelle behandeltijd en effectiviteit! PlexR is eveneens mogelijk, een innovatief apparaat waarmee je o.a een ooglidcorrectie en halslift kunt uitvoeren. Zonder ingrijpende operatie.

Schieweg 41D 06-24837817 info@clinicmanifest.nl www.clinicmanifest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).