BRUISENDE COLUMN

Fashion lente

Fashion lente

30-11--0001

Dé term om het begin van het warmere weer te omschrijven is al jarenlang ‘rokjesdag’. Het is de oh zo mooie dag dat je je rokjes, en natuurlijk je andere zomerse kleding, weer aan kunt trekken en vooraan in de kast kunt leggen. De dag die je waarschijnlijk op een terrasje in de zon doorbrengt in een luchtig kloffie. Bruist zet de modetrends voor dit voorjaar op een rijtje.

Eindelijk weer Lente en mode die voor levensvreugde zorgt

Cool: pasteltinten

De trend voor het voorjaar: pasteltinten. Mooie koele én zachte, warme tinten sieren de winkelschappen. Zacht suikerspinnenroze, puddinggeel, amandelbeige, gletsjerblauw... het wordt een zoete lente. Met name mintgroen wordt een hit! Pasteltinten mogen dit voorjaar gerust gecombineerd worden met felle kleuren. Houd je het kleurenschema gelijk, dan blijft het één geheel.

Het mooiste is... bijna alles is goed

Suède stoffen, franjes, etnische prints, kleding die de seventies doen herleven, doorzichtige stoffen, zwierig chiffon, glinsterende pailletten, bijoux in de trendkleur goud, gladiatorsandalen, spaghettitopjes, elegante bomberjacks en zelfs de broekrok... het is allemaal voorbijgekomen op de catwalks. Fijn om te weten: ook jeanskleding mag nog steeds. En dat is mooi nieuws voor iedereen in Nederland Spijkerbroekenland, waar niet alleen veel jeans worden ontworpen, maar waar wereldwijd gezien per hoofd van de bevolking de meeste spijkerbroeken worden aangeschaft.

Lekker uitbundig

In sterk contrast met de rustige pastelkleuren staat de trend van de felgekleurde prints, het liefst futuristisch, abstract en met een tropisch tintje. Een enorme ananas, grote uitbundige bloemen in alle kleuren van de regenboog, een uitheemse vogel met bonte veren... hoe exotischer hoe beter. En verschillende prints met elkaar combineren is geen enkel bezwaar.

Mannen opgelet

Wil jij dit voorjaar helemaal trendy voor de dag komen, zorg dan voor enkele items in de trendkleuren papaya (dat is een oranjetint, niet te verwarren met het oranje dat je draagt als het Nederlands elftal speelt) en korenblauw. Of combineer een mooi pak of designerdenim met sneakers en steel de show.

Inspiratie nodig voor lente fashion? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV