bruisende zaken

Tandheelkunde met vertrouwen

Tandheelkunde met vertrouwen

01-03-2018

Tandarts Arijana Mujanovic werkte 15 jaar lang als mede-eigenaar bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam.

Een tijdje geleden besloot zij haar eigen praktijk te beginnen aan de Goudsesingel. Sinds kort heeft ze versterking van een collega tandarts, Rosan Witting. Ze delen hun passie voor het vak en de persoonlijke manier van werken.


“Ons team bestaat verder uit een mondhygiëniste en 4 assistentes”, vertelt Arijana enthousiast. “We zijn perfect op elkaar ingespeeld. De kwaliteit van ons werk vinden we uiteraard belangrijk. Daarnaast streven we naar een gezellige, ontspannen sfeer. We controleren en repareren tanden en kiezen, maar behandelen vooral mensen. Een patiënt zei laatst dat wij een tandarts zijn waar je naar toe wilt in plaats dat je moet. Dat is een groot compliment.” Dit wordt kennelijk gewaardeerd, want Tandheelkunde Goudsesingel scoort gemiddeld een cijfer van 9,6 op Zorgkaart Nederland.


Vrijwel alle behandelingen

Je kunt bij Tandheelkunde Goudsesingel terecht voor vrijwel alle tandheelkundige reguliere en cosmetische behandelingen. “We plaatsen bijvoorbeeld ook implantaten, waar vervolgens een kroon, brug of kunstgebit op kan worden aangebracht. Het bleken van tanden is eveneens mogelijk. Verder kunnen we met facings o.a. gebroken tanden herstellen, scheve tanden maskeren en spleetjes tussen tanden opvullen. Alles om een mooie glimlach te creëren.”


Overwin je tandartsangst

Specifiek mensen met (extreme) tandartsangst weten de weg naar Tandheelkunde Goudsesingel te vinden. “We nemen alle tijd voor iedere patiënt en leggen in alle rust uit wat we precies gaan doen. Wij  worden er zo blij van als mensen uiteindelijk zonder angst bij ons komen. Het is vooral een kwestie van geduld hebben en vertrouwen kweken.” Het moge duidelijk zijn; bij deze tandartspraktijk staat de patiënt centraal.


Tandheelkunde Goudsesingel neemt nieuwe patiënten aan, dus zoek je nog een goede tandarts in Rotterdam, schrijf je dan vooral in.


We controleren en repareren tanden en 

kiezen, maar behandelen vooral mensen


Goudsesingel 18, Rotterdam 

010-2237084

www.tandheelkundegoudsesingel.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV