BRUISENDE ZAKEN

Droom weg in een  andere wereld

Droom weg in een andere wereld

31-05-2018

Stap binnen in de wereld die World Natural Spa heet. In deze luxe, sfeervolle privé spa - die onlangs de deuren opende in Schiedam kun je kiezen voor een of meer exclusieve, natuurlijke lichaams- of schoonheidsbehandelingen.

We zijn hier om je te helpen bij je persoonlijke zoektocht naar jezelf

“Bij ons kun je even ontsnappen aan de drukke, hectische samenleving waarin we leven”, vertelt eigenaar Marina Gorchakova. “Dankzij de intieme, persoonlijke sfeer kom je helemaal tot jezelf. Je kunt ongestoord genieten van onze luxe lichaams-behandelingen of -massages - met tot de verbeelding sprekende namen als Javanese Princess, Polynesia Paradise en The Bahia Ritual - die mede zijn gebaseerd op eeuwenoude rituelen overal ter wereld.” Alle lichaamsbehandelingen zijn inclusief de Finse Hammam, de sauna óf de jacuzzi, om het effect van de behandeling compleet te maken.

Eerste natuurlijke spa World Natural Spa is uniek in zijn soort en werkt vanuit een bijzondere levensfilosofie (over 5 elementen in de wereld en kennis van de traditionele Ayervedische leer) en een eigen missie. “We zijn heel bewust bezig met de wereld waarin we leven en het milieu dat ons omringt. We zijn de eerste spa in Nederland die alleen natuurlijke, milieuvriendelijke en dierproefvrije producten en materialen gebruikt. Daarmee dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.” Exclusieve schoonheidsbehandelingen Daarnaast kun je jezelf bij World Natural Spa verwennen met verschillende exclusieve schoonheidsbehandelingen in de beautysalon. “Onze vriendelijke, professionele medewerkers leggen je graag in de watten met kwalitatief hoogwaardige gezichtsbehandelingen en hand- en voetbehandelingen, zorgen voor perfecte wenkbrauwen en knippen, stylen of kleuren je haar met Aveda. Wandel vooral eens binnen bij World Natural Spa en ervaar zelf de unieke sfeer. Wij helpen je graag in je persoonlijke reis. World Natural Spa is dé plek waar je jezelf kunt ontmoeten.” Tip: Ook kinderen (vanaf 15 jaar) zijn welkom.

Rotterdamsedijk 255A, Schiedam | 010-6690348 | info@worldnaturalspa.com | www.worldnaturalspa.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).