bruisende zaken

Sodade Festival

Sodade Festival

31-05-2018

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni beleef je Kaapverdië in hartje Rotterdam tijdens het Sodade Festival in concert- en congresgebouw De Doelen. Een heel weekend lang trakteert het Sodade Festival, tevens winnaar van de Rotterdam Music Award 2017 in de categorie ‘Beste Festival’, bezoekers op grote nationale en internationale artiesten met een Kaapverdische achtergrond of liefde voor Kaapverdië.

KOM GENIETEN VAN DE HEERLIJK KAAPVERDIAANSE CULTUUR

En natuurlijk al het moois dat Kaapverdië te bieden heeft op muzikaal-, kunst- en cultuurgebied. Nieuw dit jaar is de kizomba stage in samenwerking met Global Zouk Galaxy (GZG) op zondag 17 juni. Grote namen in de kizomba scene zoals Johnny Ramos, Nilton Ramalho, de Angolese C4 Pedro en Atim.

De Kizomba GZG stage wordt een heus spektakel waarvan de voetjes zeker van vloer gaan.

Global Zouk Galaxy is een online platform voor de Kizomba muziek industrie.Daarnaast hebben we een Radio app, waar je iedere dag kan genieten 24H NonStop van jouw favoriete Kizomba muziek. Op dit moment alleen nog beschikbaar voor Apple gebruikers.

Nieuwsgierig geworden naar GZG? Kijk dan ook even op www.globalzoukgalaxy.com en download de app https://bit.ly/gzgradioappstore Kaartjes kopen? Kaartjes voor dit festival zijn te koop via de website van De doelen; www.dedoelen.nl of diverse voorverkoopadressen. Voor meer informatie zie www.sodadefestival.nl of bezoek de pagina facebook.com/sodadefestival

www.sodadefestival.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV