bruisende zaken

Verkooppunten gezocht

Verkooppunten gezocht

29-06-2018

Vakkennis & passie gecombineerd voor de beauty professional.

Geïnteresseerd in onze producten, apparatuur en of in één van de cursussen? Neem gerust contact op.

Liefde voor cosmetica en voor het vak. Vanuit die gemeenschappelijke drive staan de professionals en specialisten van Auric Skincare vol enthousiasme klaar voor de beauty professionals.

Zowel als leverancier van de exclusieve producten van het Spaanse merk KUO’S Professional als leverancier van goedgekeurde Europese beauty apparatuur. De producten en apparatuur zijn van hoge kwaliteit, waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden. Producten van KUO’S Professional zijn wetenschappelijk onderzocht met bewezen resultaten, vrij van parabenen, mineralen en niet op dieren getest. Voor elk huidtype en elk huidprobleem is er wel een geschikte lijn, zowel voor dames als voor heren. Kiezen voor KUO’S Professional, is kiezen voor een goed product en goede ondersteuning van de leverancier. Onze kennis en passie met betrekking tot deze producten dragen we graag over aan andere vakspecialisten. Duurzaamheid, betrouwbaarheid, resultaatgericht en persoonlijke benadering zijn onze kernwoorden.

www.auricskincare.nl info@auricskincare.nl tel 036 844 5517 06 24 25 6812

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV