bruisende zaken

Voor al uw huidproblemen

Voor al uw huidproblemen

31-07-2018

Het ondernemen zit Lynda Bachi in het bloed. Na15 jaar sportscholen te hebben gerund, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ze schoolde zich om tot huidtherapeut en cosmetisch specialist en heeft inmiddels haar eigen salon in Rotterdam: Maison Cosmetic

“Mijn visie is nog steeds hetzelfde”, aldus Lynda. “Ik wil klanten - zowel mannen als vrouwen – vooral blij maken met mijn behandelingen. Als je goed in je vel zit, ga je krachtiger en met meer zelfvertrouwen door het leven.” Behandeling op maat Je kunt bij Maison Cosmetic terecht met al je huidproblemen. De salon biedt namelijk een breed scala aan behandelingen; van mesotherapie en microneedling tot LED-lichttherapie en fillers. “Ik werk met de nieuwste technologieën en blijf mezelf ontwikkelen. Voor iedereen is er iets. Op basis van een uitgebreide intake stel ik een behandelplan op maat samen om te komen tot het optimale resultaat.” Persoonlijke aandacht “Ik neem echt de tijd voor de mensen en plan afspraken bewust ruim in. Op die manier kun je je tijdens de behandeling lekker ontspannen en even tot rust komen.”

Maison Cosmetic | Aelbrechtskade 63-64, Rotterdam | 06-10902891 | info@maisoncosmetic.nl | www.maisoncosmetic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV