bruisende zaken

Eigentijdse mode voor de veertigplusser van nu

Eigentijdse mode voor de veertigplusser van nu

31-08-2018

Piet Lap Herenmode heeft een meer dan 115-jarige historie in Rotterdam. In 1901 zag de eerste vestiging het levenslicht. Anno 2017 zijn er in totaal 5 modezaken in Rotterdam (Zuid en Ommoord), Capelle a/d IJssel, Dordrecht en Nieuwekerk a/d IJssel. Een rijke modetraditie dus, en het bedrijf is nog steeds helemaal van deze tijd.

We onderscheiden ons door onze uitstekende service

“Het is echt een familiebedrijf”, vertelt Pieter Lap. “Ook de medewerkers die bij ons in de winkel staan, zijn vaak al lang aan ons verbonden. Specifiek mannen vinden dat over het algemeen erg prettig, zij willen het liefst geholpen worden door een bekend gezicht. Iemand die je persoonlijk kent en die precies weet wat je wilt en wat bij je past.” Goed en betaalbaar Het komt ook wel eens voor dat bijvoorbeeld een echtgenote iets komt kopen voor haar man. “In dat geval kan ons klantensysteem uitkomst bieden. Als mensen dat willen, houden we hierin precies bij wat ze hebben gekocht.” De vaste klanten bestaan hoofdzakelijk uit veertigplussers. “In ieder geval mannen die graag mooie kleding dragen. Daarbij bieden we goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.” Van klassiek tot licht modieus “We kiezen bewust voor merken als Meyer, Falke, Alan Red, Casa Moda, Calabria en Pierre Cardin. Dit zijn dé specialisten in hun vak, in verschillende prijsklassen. Van klassiek tot licht modieus, van maat S tot en met 5XL, maat 46 tot en met 60 en de korte maat 31; we hebben het allemaal, inclusief accessoires om de outfit compleet te maken. Sowieso zijn we altijd op zoek naar nieuwe items, we zijn continue in beweging.” Ouderwetse service “We onderscheiden ons door onze service; desgewenst geven onze ervaren medewerkers de mensen graag een deskundig advies. En als het nodig is, kunnen we er voor zorgen dat de kleding vermaakt wordt. Alles voor een tevreden klant!”

Hesseplaats 72, Rotterdam | 010-2201789 Keizerswaard 99, Rotterdam | 010-4822762 info@pietlapmode.nl | www.pietlapmode.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV