bruisende zaken

Uitzenden is onze passie

Uitzenden is onze passie

30-09-2018

Christina de Raad werkt al sinds 2001 met veel plezier in de uitzendbranche. Toen ze in 2015 de kans kreeg haar eigen uitzendbureau, IN4WORK Rotterdam, te beginnen, greep ze deze met beide handen aan. In 2016 sloot haar dochter Suzanne van Vliet zich bij haar aan als zakelijk partner en sinds juli versterkt Dewi Kanhai het team. Samen zetten zij zich voor de volle 100% in voor werkgevers en kandidaten.

We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering

Specialisatie: De schoonmaakbranche IN4WORK Rotterdam levert tijdelijk personeel in verschillende branches, maar is gespecialiseerd in de schoonmaakbranche. “In deze branche heb je te maken met ongeschoold en praktisch geschoold personeel. Wij verzorgen vaak de communicatie tussen werkgever en kandidaat, we helpen hen elkaar te ‘verstaan’.” Gemotiveerd en betrouwbaar “Ervaring is niet noodzakelijk. Bij ons kan bijna iedereen die binnenloopt, aan de slag. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en van aanpakken weet, dan is er altijd wel iets te doen. Je leert het werk veelal ‘on the job’. We doen er alles aan om betrouwbare krachten te vinden; ik heb zelf in de schoonmaakbranche gewerkt en weet uit ervaring hoe vervelend het is als mensen niet op komen dagen.” Persoonlijke benadering “We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. Onze werkgevers en kandidaten zijn voor ons belangrijk, we zijn betrokken bij het werk. Daarnaast hebben we verstand van de doelgroep én van het schoonmaakwerk. Dankzij de korte lijnen zijn we bovendien zeer flexibel. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel handelen als dat nodig is. Wat de vraag ook is, we nemen de tijd om een passende oplossing te vinden. Uitzenden is onze passie.” Meer richten op de regio “Onze huidige klanten zijn met name grote schoonmaakbedrijven. We hebben nu veel werk in Noord-Holland. In Rotterdam is het hoofdzakelijk kantoren schoonmaak. In de toekomst willen we ons meer richten op schoonmaakbedrijven en hotels in de regio Rotterdam.” Pay-rolling behoort ook tot de mogelijkheden wanneer jij als werkgever te druk bent met je ‘core business’ om zelf alle loonadministratie te doen

Goudsesingel 22, Rotterdam | 010-2298221 | christina@in4work.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV