column

Handletteren?

Handletteren?

01-12-2018

Handlettering kom je steeds vaker overal tegen. In de horeca maar ook bij particulieren. Op krijtborden maar ook op kaartjes, labels en muren. Houd je ook zo van die zwierige letters of houd je juist van strak en retro?

Ben je er ook zo gecharmeerd van, of wil je het leren?

Maison7 ontwerpt en maakt teksten voor krijtborden en labels. Maar denk ook aan een persoonlijke tekst op doek of op een muur. Een hal, keuken, toilet en kinderkamer zijn ruimtes die je leuker en bijzonder maakt met een handgetekende tekst. Denk ook aan een mooie tekst of favoriet liedje wat je terug laat komen in je interieur. Workshop volgen? Ontwerp je eigen labels, verjaardagskaarten en tekstborden! We gaan tweeënhalf uur lang aan de slag met handlettering! Hierna weet je waar je op moet letten bij het tekenen van letters en hoe je een ontwerp maakt en uitwerkt. Vanuit mijn illustratieve/grafische kunstacademische opleiding en mijn ervaring als docent heb ik een workshop ontwikkeld met aandacht voor de grafische details en de opbouw van een compositie. Tegelijk leer je hoe je het mooiste resultaat kunt behalen voor het uiteindelijke echte werk! Indira Zevenhuizen re-styled oude en vintage meubels en huisraad op haar “eigen wijze”. Met een mix van verschillende verftechnieken, stof, behang en handlettering in haar eigen stijl.

Wil je dit ook leren? Kijk op mijn website voor de mogelijkheden, workshops of werken in mijn atelier onder begeleiding.

Voorschoterlaan 68 Rotterdam 010-2120127 of 06-33849067 maison7rotterdam@gmail.com www.maison7.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV