bruisende zaken

Kleur in haar is emotie

Kleur in haar is emotie

01-12-2018

Betlem Taravilla, afkomstig uit een familie van kappers, kwam in 1994 voor de liefde vanuit Barcelona naar Nederland. In 2000 opende ze de deuren van Whoops in Rotterdam. Dankzij haar passie voor en toewijding aan het kappersvak, beauty en styling tilde ze de kapsalon naar een hoog niveau.

We zijn constant in beweging

Gespecialiseerd in kleuren Whoops gespecialiseerd is in kleuren. Maar natuurlijk kun je er ook terecht voor knippen, stylen en treatments. Alles natuurlijk in de relaxte sfeer die zo kenmerkend is voor Whoops. De klantenkring is een weerspiegeling van de multiculti samenstelling van de inwoners van de stad. De kapsalon heeft daarmee te maken met een enorme diversiteit aan mensen én alle soorten haar. “De meesten komen hier al jaren”, vertelt Betlem enthousiast. “Je bouwt in de loop der tijd toch een band op met elkaar.” Een persoonlijke look Goed luisteren, dat is volgens Betlem - naast vakmanschap - essentieel als haarstylist. “We nemen alle tijd om te ontdekken wie jij precies bent en wat jouw wensen zijn, en adviseren je daarbij vanuit onze eigen deskundigheid. Stap voor stap creëren we samen een look die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en lifestyle. Soms stimuleren we je om uit je ‘comfort zone’ te stappen omdat we ervan overtuigd zijn dat je zo nog mooier wordt. Het gaat er uiteindelijk om jouw eigen identiteit te versterken, zodat jij het beste van jezelf kunt laten zien. Wij zijn volledig ‘committed’ om te zorgen dat jij blij bent met het eindresultaat!” Streven naar vernieuwing “Wat we vandaag mooi vinden, kan morgen heel anders zijn. Ons team is constant in beweging. Om die reden zijn we ook lid van Het Spectrum, een onafhankelijke kring van haarkleurspecialisten in Nederland. We volgen trainingen en gaan naar beurzen en shows in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Maar we innoveren ook zelf. Zo blijven we onszelf uitdagen en ontwikkelen.”

Groenendaal 495 , Rotterdam | 010-4119911 | info@whoopskappers.nl | www.whoopskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV