column

The circle of life

The circle of life

01-12-2018

Wat gaat de tijd toch snel… Vorig jaar hadden we de officiële opening van ons nieuwe pand aan de Goudsesingel 22 in Rotterdam. Daar zijn we nu dus alweer ruim een jaar iedere dag hard aan het werk. En ja, het voelt al een beetje als thuis. Natuurlijk zijn wij ook druk in de weer met de kerstversiering, kerstpakketten, kerstkaarten en natuurlijk het uitzenden.

Op zoek naar tijdelijk personeel, in diverse branches: van schilders tot schoonmaak? Wij helpen u graag! Bel 010-2298221

December is voor ons altijd met uitstek de maand om de balans op te maken en terug te kijken op het afgelopen jaar. En wat was het een geweldig jaar. We hebben een super zomer gehad! Niet alleen qua weer, maar ook wat het werk betreft. We hebben er hard voor moeten werken, maar de resultaten zijn er zeker naar. En dat kan ons alleen maar vervullen met dankbaarheid. Dat brengt ons op de volgende gedachte, zoals heel mooi verwoord in het nummer “the circle of life” en dan denken wij vooral aan de zin “you never take more than you give”. Iets waar wij volledig in geloven. Maar wat moeten wij dan een hoop teruggeven aan deze wereld. Buiten onze commerciële doelstelling hebben we natuurlijk ook onze sociale beweegreden om dit werk te doen. Wij willen mensen graag op weg helpen. Wij hopen dan ook dat onze uitzendkrachten een stapje verder komen en met plezier voor ons aan het werk gaan. Sommigen houden er een vaste baan aan over en anderen net even wat meer geld om het leven iets makkelijker te maken. Want uit ervaring weet ik dat leven met weinig geld in deze maatschappij erg moeilijk is. Wij willen iedereen een kans bieden op een betere toekomst. Door eerlijk te zijn tegen de mensen waar wij mee werken en hen met respect te behandelen, hopen wij iets terug te geven aan het leven. En misschien gaat het in 2019 wel zo goed dat we dan nog meer voor onze doelgroep kunnen betekenen. Graag wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen! In4work is een laagdrempelig uitzendbureau met een landelijke spreiding. Al ruim 35 jaar bieden we werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag en zoeken we voor kandidaten naar kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt. Dat doen we op basis van een persoonlijke benadering en een schat aan kennis en ervaring. In4work staat voor uitzenden en payrolling. Toegankelijk karakter Die laagdrempelige opzet is overigens een bewuste keuze. Gewoon omdat het past bij In4work, bij onze bedrijfscultuur, onze ambities en onze manier van werken. We willen een betrokken en flexibele HR-dienstverlener zijn. Werkgevers en kandidaten de aandacht geven die ze verdienen. Daarom kozen we ooit voor overzicht, voor korte lijnen en voor vestigingen met een toegankelijk karakter. Dat zorgt voor tastbare resultaten, dus dat houden we zo!

Goudsesingel 22, Rotterdam 010-2298221 christina@in4work.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV