bruisende zaken

Ooglift zonder operatie

Ooglift zonder operatie

01-01-2019

Liften en corrigeren zonder te snijden. Geschikt voor diverse zones in het gelaat en op het lichaam. De Fibroblast applicator geeft een Plasmatische flits, waardoor de overtollige huid zichtbaar verminderd.

Hoe werkt het?

Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving.

Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Na de behandeling

1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Na 5 tot 7 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.

De huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing, de elasticiteit van de huid is verbeterd. Naast de behandeling van een strakkere huid ook bruikbaar voor het verwijderen/verminderen van pigmentvlekken.

Oostplein 146 Rotterdam | 010 - 818 62 90 | 06 - 24 57 15 24 info@skintastics.nl | www.skintastics.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV