bruisende zaken

Maak kennis met Salon Backstage!

Maak kennis met Salon Backstage!

01-01-2019

Begin het nieuwe jaar met een kennismaking met Salon Backstage! Salon Backstage is gevestigd aan de Binnenrotte in het hart van Rotterdam. In 2019 bestaat de salon 10 jaar! Eerst onder de naam Salon B, daarna onder de vlag van Backstage.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel de salon voor een vrijblijvend advies met één van de topstylisten.Het team bestaat uit jonge, ambitieuze en gepassioneerde topstylisten die hun gasten in de watten leggen tijdens hun kleur of knip behandeling.

Zij vertalen kwaliteit en liefde voor haar naar een unieke, gepersonaliseerde behandeling met altijd voorafgaand een uitgebreid, persoonlijk advies. Hierdoor gaat iedere vrouw of man zelfverzekerd en happy de deur uit! In de salon bevindt zich tevens een browbar met gecertificeerde browstyliste. De salon is voorzien van ligbedden voor tijdens de wasmassage, een aparte color zone en een gezellige koffiecorner met heerlijke verse variaties van koffie en thee. Met uitgebreide openingstijden (doordeweeks tot 20.00 uur geopend) en openstelling het gehele weekend is er altijd plek voor jouw op maat gemaakte kleur en/of knip behandeling.

Binnenrotte 121, Rotterdam | 010-4134344 | info@salonbackstage.nl | www.salonbackstage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).