Column

Laat je goede voornemen  slagen bij In4Work Rotterdam!

Laat je goede voornemen slagen bij In4Work Rotterdam!

01-01-2019

Het nieuwe jaar staat gelijk aan een frisse start. Van het oude is op 31 december symbolisch afscheid genomen en goede voornemens worden vol enthousiasme gevormd. Voor veel mensen is een van die goede voornemens een nieuwe stap op werkgebied. In4work Rotterdam helpt jou graag dit goede voornemen te laten slagen!

Na een grote groei in 2017 en 2018 groeit de Nederlandse economie ook in het jaar 2019 stevig door. Dit is duidelijk terug te zien op de Nederlandse arbeidsmarkt. In alle sectoren neemt het aantal banen toe en ook in de schoonmaakbranche stijgt de vraag naar personeel. Dus mocht je jouw voornemen om willen zetten in resultaat, dan is nu het moment om de stap te zetten.

Vergeet het versturen van tientallen sollicitaties waarbij je Curriculum Vitae en motivatiebrief op de stapel belanden en je vervolgens niets meer van een werkgever hoort. Bij In4Work Rotterdam houden wij van een persoonlijke benadering en nemen wij de tijd voor een goed gesprek. Samen met jou brengen wij jouw wensen op werkgebied in kaart, om vervolgens hard op zoek te gaan naar een passende functie in de schoonmaak. Ook na plaatsing houden wij graag contact om je te helpen je werk zo goed mogelijk te doen. Ervaring is geen vereiste, gemotiveerd zijn en het hebben van een aanpakkersmentaliteit wel.

Wij hebben een groot aanbod in Rotterdam en Noord-Holland en dit aanbod kan per dag variëren. Mocht er op het moment van inschrijven geen werk voor je zijn, dan kan morgen de telefoon gaan met de vraag of je aan de slag kunt. Het zoeken van schoonmaakwerk is nog nooit zo makkelijk geweest!In4work is een laagdrempelig uitzendbureau met een landelijke spreiding. Al ruim 35 jaar bieden we werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag en zoeken we voor kandidaten naar kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt. Dat doen we op basis van een persoonlijke benadering en een schat aan kennis en ervaring. In4work staat voor uitzenden en payrolling.

Toegankelijk karakter Die laagdrempelige opzet is overigens een bewuste keuze. Gewoon omdat het past bij In4work, bij onze bedrijfscultuur, onze ambities en onze manier van werken. We willen een betrokken en flexibele HR-dienstverlener zijn. Werkgevers en kandidaten de aandacht geven die ze verdienen. Daarom kozen we ooit voor overzicht, voor korte lijnen en voor vestigingen met een toegankelijk karakter. Dat zorgt voor tastbare resultaten, dus dat houden we zo!

Goudsesingel 22, Rotterdam 010-2298221 christina@in4work.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV