Column

MESO BB GLOW

MESO BB GLOW

01-02-2019

MESO BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. De behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

De MESO BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.

Een laag Semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling zal je huid voorzien van een lichte tot matige dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen.

Een MESO BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van het voorkomen van sproeten en het verlichten van uw huid. Het helpt ook bij huidverkleuring veroorzaakt door acne en veroudering van de foto of ouderdomsvlekken.

NIEUW BB LIPS

Een lichtgekleurde micropigmentatie die de lipkleur benadrukt en het effect van volle, mooi geaccentueerde lippen teweegbrengt.

Het serum hydrateert, voedt en regenereert de huid van de lippen en maakt ze soepel. Een prachtig lipstick-effect dat maximaal drie maanden meegaat! Een ideaal aanbod voor vrouwen die hun lippen willen uiten. En een alternatief voor vrouwen die denken aan permanente lip-make-up.

Bij Maison Cosmetic kunt u terecht met al uw huidproblemen. Wij werken met de nieuwste technologie en blijven ons innoveren op het gebied van huid- verbetering en verjonging en kunnen daardoor moderne behandelingen zoals:
- Microdermabrasie
- Microneedling
- Mesotherapie
- L.E.D. Lichttherapie
- Fillers
- Peeling
- E-Light ontharing
- Lipolyse Voor zowel mannen als vrouwen en met elk huidtype, dus ook de donkere huid en elke leeftijd.

Om te zorgen dat u en uw huid in goede handen zijn, werken wij uitsluitend met huidtherapeuten en cosmetische specialisten.

Zo profiteert u altijd van persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Aelbrechtskade 63-64, Rotterdam 06-10902891 | info@maisoncosmetic.nl www.maisoncosmetic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV