column

Meubels/woonaccessoires upcycled?

Meubels/woonaccessoires upcycled?

01-02-2019

De zorg omtrent ons milieu en wat er aan te doen, ligt ten grondslag aan het idee voor mijn atelier. In mijn atelier vind je alleen maar spullen die zoveel mogelijk van afval, afgedankt of rest materiaal zijn gemaakt. Mijn basismaterialen komen dan ook vaak van de kringloop en marktplaats of uit mijn eigen afvalbak!

Het creatieve met het nuttige verenigen!

Daar kun je onder mijn begeleiding, met mijn professionele gereed-schappen, zonder rommel thuis aan je meubel werken. Koffie en thee staan voor je klaar. Nota Bene, wist je dat het klussen aan je meubel heel ontspannend en therapeutisch werkt! Voor meer informatie zie www.maison7.nl

Indira Zevenhuizen re-styled oude en vintage meubels en huisraad op haar “eigen wijze”. Met een mix van verschillende verftechnieken, stof, behang en handlettering in haar eigen stijl.

Wil je dit ook leren? Kijk op mijn website voor de mogelijkheden, workshops of werken in mijn atelier onder begeleiding.

Voorschoterlaan 68 Rotterdam 010-2120127 of 06-33849067 maison7rotterdam@gmail.com www.maison7.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV