bruisende zaken

Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje

01-02-2019

Aileen Marbus wilde als dochter van twee ondernemers al langer iets voor zichzelf beginnen. Toen ze in aanraking kwam met permanente make-up, was ze meteen verkocht. Ze volgde verschillende opleidingen op dit gebied en onlangs opende ze haar eigen salon Beautiful me by Aileen in een fijne, rustige omgeving aan de rand van het centrum van Rotterdam.

Persoonlijk én professioneel

 

“Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in dit werk”, vertelt Aileen enthousiast. “Daarnaast ben ik heel precies en secuur in mijn werk. Ik ga net zo lang door tot het helemaal klopt.”

Zo natuurlijk mogelijk

“Mooi gevormde wenkbrauwen tekenen je gezicht. Het is steeds weer een uitdaging om de wenkbrauwen te creëren die het beste passen bij jouw gezicht. Daarbij streef ik naar een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Door alles zorgvuldig uit te tekenen en uit te meten werken we toe naar het perfecte plaatje. Het is geweldig om te zien hoe blij je mensen daarmee kunt maken.”

Swiss Color

“Met een speciale machine breng ik pigment aan in de huid om een prachtige wenkbrauw, lippen of eyeliner te realiseren. Ik werk met de pigmenten van het Zwitserse kwaliteitsmerk Swiss Color. Die zijn dierproefvrij en bevatten geen parabenen, conserveringsmiddelen of schadelijke ijzeroxide. Daardoor zijn ze voor bijna iedereen geschikt. De pigmenten zijn bovendien fotostabiel, wat wil zeggen dat ze niet verkleuren maar in de loop der tijd langzaam vervagen.”

Huiselijke salon

“Mijn knusse salon is aan huis gevestigd, waardoor je je hier snel op je gemak voelt. Er is niemand die na jou zit te wachten, we hebben alle tijd.” Bij Aileen word je dus niet alleen professioneel maar ook persoonlijk geholpen!

 

06-34959377 | aileenmarbus@gmail.com | beautyfulmebyaileenrotterdam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rotterdam Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).