Column

Geef hen een eerlijke kans!

Geef hen een eerlijke kans!

01-03-2019

Wie kent niet de mannen en vrouwen in de stad, die voorbijgaande wandelaars vragen om geld voor eten of een overnachting. Dakloos, soms door eigen schuld, maar vaak door samenloop van omstandigheden. Vaak genegeerd door voorbijgangers zoeken zij naar hulp of een vriendelijk contact.

Victory Outreach Kerk Rotterdam kijkt al sinds 1995 om naar deze daklozen. Op straat wordt de dakloze opgezocht en een weg getoond, die vele anderen voor hen al zijn voorgegaan. Een weg met begeleiding, zowel geestelijk als praktisch, een weg die niet gemakkelijk zal zijn, maar uiteindelijk zal kunnen uitkomen op een volwaardig terugkeren in de maatschappij.

Victory Outreach gelooft dat God ook families kan veranderen ten goede, wanneer herstel is gekomen met rust, liefde, blijdschap en groei in het leven van de dakloze.

Na een begeleidingstraject van een jaar volgt met hulp van Victory Outreach een herintegratie naar de maatschappij, waar vele vooroordelen aanwezig zijn.

Bel of email ons wanneer u wilt praten over ons werk, ons wil helpen, eens langs wil komen, mogelijkheden ziet: Samen zijn we sterk. Als het iemand zou overkomen die u kent, zou u die dan ook niet een eerlijke kans willen geven? Jerry Mendeszoon Senior Pastor Wij hebben vier dochters, allemaal geboren Rotterdammers. Wij zijn in 1995 naar Rotterdam verhuisd.

Wij zijn hierheen gekomen omdat wij de toestand van de verslaafden op het toenmalige Perron Nul zagen. Wij voelden de roepstem van God om iets te doen, om een verschil uit te maken. Zo is de Victory Outreach kerk in Rotterdam begonnen. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar ik kan mij heel goed vinden in het wapen van Rotterdam: Want je wordt slechts sterker door strijd.

Jerry & Xannelou Mendeszoon

Mijnsherenplein 9, Rotterdam 010 - 4665905 info@vorotterdam.nl www.vorotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV