bruisende zaken

Direct zichtbare huidverbetering dat wil jij toch ook?

Direct zichtbare huidverbetering dat wil jij toch ook?

01-04-2019

Dit kan nu met Swiss Color MESO Concept. Hierbij worden op een nagenoeg pijnloze manier onzichtbare 'microscopisch' kleine perforaties in de huid gemaakt door onze zeer ervaren Huidverjonging Microperforatie Specialist.

Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. De huid wordt als het ware uitgedaagd om te gaan werken. Hierdoor wordt de huid steviger en krijgt deze meer elasticiteit. hij gaat op een natuurlijke manier een huidvernieuwing aanmaken. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De kleine perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Hierdoor is het werken met Swiss Color MESO Lift erg veilig en is er geen risico op langer termijn of bij meerdere behandeling voor langere perioden van huidverbetering en huidverjonging. U kunt hierbij denken aan de fijne lijntjes op de handen, gelaat en decolleté. Maar ook voor littekens, wallen en zeer specifieke rimpels.

Dus kom langs en maak een afspraak!

Onze salon ligt in een fijne rustige omgeving met gratis parkeergelegenheid aan de rand van het centrum van Rotterdam.

Klantvriendelijkheid en hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan. Tijdens een eerste intake kijken wij graag samen met jou wat de wensen en mogelijkheden zijn zodat we tot een goed eindresultaat kunnen komen. Voor verdere info mail of bel me!

Pieter van Rijsselstraat 5 Rotterdam | 06-34959377 aileenmarbus@gmail.com beautyfulmebyaileenrotterdam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rotterdam Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).