bruisende zaken

De buitenkamer  van jouw dromen

De buitenkamer van jouw dromen

01-04-2019

De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van de woonkamer. Dit gevoel wil je dan ook op alle vlakken terug laten komen, zeker ook in het buitenmeubilair. Bij Next Outdoor in Gorinchem vind je diverse collecties exclusieve buitenmeubelen die jouw tuin gegarandeerd omtoveren tot jouw persoonlijke buitenkamer.

Gevestigde namen

Next Outdoor is weliswaar een nieuwe naam in de markt, maar zeker geen beginnende speler. “Het deskundige team kan putten uit vele jaren ervaring en ook de merken die we voeren, hebben hun naam al lang en breed gevestigd. Welke merken dat zijn? Borek, Max & Luuk, B&B Italia, Kettal, Minotti... om er een paar te noemen. Stuk voor stuk A-merken van de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Combineren

In het zeer uitgebreide aanbod van Next Outdoor vind je naast de sfeervolle collectie buitenmeubilair ook parasols en accessoires voor het terras. “Bijzonder fraaie collecties met voor ieder wel wat wils in het hogere en middensegment. Waarin Next Outdoor zich onderscheidt? Om te beginnen natuurlijk in de collecties die wij bieden. Daarnaast zijn wij van mening dat een keuze in luxe buitenmeubelen niet zomaar even tussendoor gedaan kan worden. Wij bieden onze klanten dan ook een vakkundig en persoonlijk advies, optimale service en uitsluitend kwaliteitsproducten. Alle merken zijn bij ons te combineren zoals de klant dat wil en dat is ook meteen onze kracht.”

Alles onder één dak

Ook de locatie van Next Outdoor is een van de vele pluspunten van het bedrijf. “Onze showroom is gevestigd in designcenter Het Open Huis, een verzamelplek voor high end woonwinkels en daar passen wij perfect tussen. Hier kun je van a tot z jouw huis inrichten en door ook even de prachtige showroom van Next Outdoor te bewonderen, pak je je tuin er in één bezoek bij.”

Newtonweg 18 Gorinchem | 0183-218008 | www.next-outdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rotterdam Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).