Bruisende zaken

WHOOPS is genomineerd voor de Coiffure Award

WHOOPS is genomineerd voor de Coiffure Award

05-04-2019

STEM EN WIN Voor de 18e keer op rij is WHOOPS genomineerd voor de Coiffure Award, wederom in de categorie Consumer Award. Het is de allereerste nominatie voor onze collega Yuk. Wij zijn met haar ontzettend dankbaar voor deze nominatie. voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied.

Yuk haar inzending vertaald precies daar waar WHOOPS voor staat, namelijk vakmanschap en het gebruik van vernieuwende trends. Haar professionaliteit en betrokkenheid bij het vak houden Yuk scherp.

En dat geldt niet alleen voor Yuk, maar voor ons hele team. Dit is noodzakelijk om de kwaliteit te blijven leveren voor u als klant! Want naast alle prijzen en nominaties die WHOOPS in de loop der jaren heeft mogen ontvangen, blijft de tevredenheid en het enthousiasme van de klant voor ons het meest waardevol.

Zonder jullie steun, vertrouwen en betrokkenheid is dit alles niet mogelijk geweest! Hartelijk dank daarvoor, Betlem Taravilla en WHOOPS team.

STEMMEN – COIFFURE AWARD
Ja! Heel graag op nummer 5, want iedere stem telt: www.coiffureaward.nl/stemenwin

Klik nummer 5 aan en vergeet niet onderaan uw gegevens in te vullen,
dan maakt u gelijk kans op 2 VIP-kaarten van het gala op 12 mei 2019 in Studio 21 te Hilversum.

 

Groenendaal 495, 3011 ZW Rotterdam 010 4119911 | www.whoopskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rotterdam Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).