column

Werken bij IN2ACTION

Werken bij IN2ACTION

01-05-2019

Aanvragen opvullen, plannen, telefoneren, vacatures plaatsen, overleggen, administratie bijhouden, roosteren, contact houden met de uitzendkracht en natuurlijk ook met de klant. Het hoort allemaal bij mijn functie als intercedent. Wat ik het leukste vind? Het contact met mensen! Erachter komen wat iemand zijn motivatie is om te werken en de persoon achter de uitzendkracht leren kennen. Mijn werk is nooit saai, integendeel zelfs. Als mensen mij vragen hoe het op mijn werk gaat, dan heb ik altijd wel een verhaal.

Zo bedankt één van de meest gemotiveerde uitzend-krachten ons met een bos bloemen, terwijl ze het geld hard kan gebruiken. Ze heeft altijd wel super veel werk, maar dat heeft ze zeer zeker aan zichzelf te danken. Zij is namelijk degene die altijd ja zegt en die haar hand nergens voor omdraait. Iedere klant vraagt haar terug, waardoor wij op een gegeven moment nee voor haar moeten zeggen. Als het aan haar ligt werkt ze namelijk minimaal 60 uur per week.

En dan hebben we DE mannen die werken in de nacht. Het is sowieso altijd fascinerend om te zien hoeveel mensen er nog aan het werk zijn in de nacht, je waant je in een heel andere wereld. De motivatie van deze mensen? Een hechte groep collega’s, ze zien in hun vrije tijd meer daglicht dan wij en sommige mensen werken nou eenmaal liever ’s nachts dan overdag.

Hoe zit het dan met mijn motivatie?

Wat voor mij altijd het meest motiverend werkt is een tevreden klant en een tevreden uitzendkracht. Als de klant tevreden is over onze uitzendkrachten, dan is dat voor mij een compliment. Dat betekent namelijk dat ik een goede werving en selectie heb gedaan en ik uiteindelijk meer werk kan aanbieden. Als de uitzendkracht tevreden is, dan betekent het dat ik iemand een realistisch beeld heb gegeven van de werkzaamheden en natuurlijk dat wij super leuke klanten hebben, ha ha.

Wil jij ons team komen versterken, draai jij je hand niet om voor een beetje administratie en het allerbelangrijkste werk jij ook graag met mensen? Solliciteer dan direct met jouw cv en motivatie, want wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Goudsesingel 22, Rotterdam 010-2298221 info@in2actionuitzendbureau.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV