column

Zomer...

Zomer...

01-07-2019

Wat een heerlijke tijd, iedereen is vrolijker. Uit bed komen is een stuk gemakkelijker en in de tuin aan mijn eerste kopje koffie weet ik dat het weer een hectische dag gaat worden. Maar met dit weer kun je de hele wereld aan.

De zomer gaat bij ons alleen altijd super snel, bij IN2ACTION kennen wij een echte zomer piek, we behalen dan zeker anderhalf keer het aantal uren dan in de winter en zelfs soms wel het dubbele aantal uren. En dan heb ik het over uitzenduren. Want zoals veel uitzendbureaus ‘denken’ wij in uren. Dit zijn de uren die alle uitzendkrachten bij elkaar in een week werken. In deze periode weten we vaak niet zo goed waar we moeten beginnen en wat we als eerste moeten doen. Eigenlijk moet alles tegelijk. Want iedereen zit te springen om invallers voor de vakantiegangers. Overal blijven mensen langer weg dan gepland en ook onder onze eigen uitzendkrachten zijn er veel op vakantie. Dus van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bellen, mailen, appen en roosteren we en dan nog is het werk nooit af. Als onze klanten zitten te springen om mensen betekent dit natuurlijk dat wij ook heel druk in het rond springen. Zou jij bij ons willen ‘inspringen’ en ons daarmee willen helpen alle gaten op te vullen en natuurlijk zo iets extra’s verdienen om op een terrasje uit te geven? Bel dan direct, dan kun je snel aan de slag.

Uiteraard genieten wij tussendoor ook van het mooie weer en zijn we na het werk vaak in de tuin of op een terras te vinden. De zomer is immers voor je het weet weer voorbij.

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk? Bel of kom langs om een afspraak te maken

Goudsesingel 22, Rotterdam 010-2298221 info@in2actionuitzendbureau.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV