Adverteren werkt!

Column

Op zoek naar  meer fysieke en geestelijke balans?

Op zoek naar meer fysieke en geestelijke balans?

01-09-2019

Ons energieveld kan uit balans raken door ziekte, stress, emotionele gebeurtenissen, het gebruik van medicijnen, roken, alcohol en drugs. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan in ons energieveld. Dit kan allerlei lichamelijke en/of psychische klachten veroorzaken, zoals overbelasting, moeheid, depressie, langdurige verkoudheid, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, 'het' niet meer weten, spierpijn, darm-, maag- of andere klachten, 'lood' in je schoenen' hebben, moeilijk contact met je gevoel of met anderen, enz.

Na een behandeling door middel van een healing, kunnen direct merkbare veranderingen optreden en ontstaat er meer ruimte en ontspanning. Je bent weer (meer) in balans. Hierdoor voel je je lichter, meer geaard, rustiger, vrolijker en krachtiger. Ik help je graag op een heldere, individuele manier naar een gezond en gelukkig leven. Een van de behandelingen die ik geef is voetreflexologie.

Een doelmatige massage van de voeten die de bloedsomloop stimuleert en zorgt voor een natuurlijke lichaamsontgifting.

Laura: ‘In het begin was ik vrij skeptisch over deze behandeling maar dit neem ik nu volledig terug. Ik had verschillende lichamlijke klachten die ik aan Judith heb uitgelegd, na een geruststellend gesprek hebben we samen deze behandeling gekozen. Deze heeft na een enkele sessie een direct effect gehad op mijn lichaam en emoties. Ik zou dit ook zeker aanraden als je het moeilijk vind om over je lichamelijke klachten te praten’.

Ben je ook geïnteresseerd? Neem dan eens contact op of maak een afspraak.Sinds mijn kindertijd ben ik zeer intuïtief en hooggevoelig. Door middel van levenslessen, de nodige opleidingen en cursussen heb ik dit volledig kunnen ontwikkelen.

Graag help ik je op een liefdevolle en heldere manier naar een gezond en gelukkig leven.

Ik kijk er naar uit om jou ook beter te leren kennen.

- Judith van den Houdt

Eigenaar: Judith van den Houdt RootshealinG Energetische therapie en levenscoaching info@rootshealing.be | 0032-476649338 www.rootshealing.be | Kasteeldreef 139, Schilde

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS
Elk gerecht is een kunstwerk!
Elk gerecht is een kunstwerk!
SchildeSchoten Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
SchildeSchoten BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
SchildeSchoten Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
SchildeSchoten Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
SchildeSchoten Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
SchildeSchoten Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
SchildeSchoten Bruist


Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
SchildeSchoten Bruist

Rimpels?
Rimpels?
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).