bruisende zaken

Een specialist in  schoonheidsverzorging

Een specialist in schoonheidsverzorging

01-10-2019

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, zoals gelnagels, permanente make-up en epilaties. Een warm onthaal, brede expertise en het gebruik van kwaliteitsvolle producten, liggen aan de basis van de uitstekende service.

Gelnagels

Als u graag mooie nagels wil, maar uw natuurlijke nagels niet wil beschadigen, dan moet u gegarandeerd gaan voor gelnagels. Informeer bij Schoonheidsintuut Berkenrode naar alle mogelijkheden. Dit schoonheidssalon streeft ernaar de gel zo dun mogelijk op uw nagel te leggen. Op die manier bekomt u een mooie en natuurlijke look.

Epilaties

Bij Schoonheidsinstituut Berkenrode zijn er heel wat mogelijkheden om uw lichaam te laten ontharen. Bij dit schoonheidssalon epileren ze met hars. Dat is een snelle en efficiënte manier om te ontharen, met een gladdere en mooiere huid als resultaat.

Pedicure en gelaatsverzorging

De pedicure bij Schoonheidsinstituut Berkenrode is er om uw pijnlijke voeten te verlichten. Informeer gerust bij dit schoonheidssalon uit Schoten naar alle mogelijkheden. U kunt hier ook genieten van een gelaatsverzorging. Monique gebruikt gerenommeerde producten die uw gelaat de beste schoonheidsverzorging garanderen.

Schoonheidsinstituut Berkenrode is een schoonheidssalon te Schoten dat u laat stralen voor elke gelegenheid. Zaakvoerders Monique en Patrick geven uw lichaam en gelaat de zorgen die ze verdienen. Dit schoonheidssalon biedt verschillende soorten verzorging, zoals gelaatsverzorging, epilaties, pedicure of gelnagels. Wilt u dus schitteren voor een speciale gelegenheid of gewoon stralen op elke dag? Spring dan gerust eens binnen.

Schoonheidsinstituut Berkenrode Grimbertlaan 26 - Schoten 0499 43 40 64 ( Monique) 0497 48 06 22 (Patrick) www.schoonheidsinstituut-berkenrode.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Rimpels?
Rimpels?
SchildeSchoten BruistMaak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).