Adverteren werkt!

bruisende zaken

Vrijgezel Egon stelt  zich voor

Vrijgezel Egon stelt zich voor

01-01-2021

Iedereen is op zoek naar de liefde. In december 2020 zijn we van start gegaan met een nieuwe rubriek in onze magazines: onze Bruisende Vrijgezellen. In januari hebben we speciale aandacht voor: Egon Brakké.

‘sta sterk in het leven, maar verlies nooit het kind in jezelf’

Om te beginnen wil ik tante Lea en ooms Marcel en Rogier bedanken dat Ik in dit prachtige blad mag komen. En dat ze mij steunen in de zoektocht naar de ware liefde.

Dit sluit perfect aan bij wat ik heel belangrijk vind in het leven, namelijk familie. Gezellig samen eten, feesten en herinneringen maken. Maar natuurlijk ook elkaar steunen in mindere tijden. Ik ben op zoek naar een vrouw met een soortgelijke visie. Ik zoek een dame die spontaan maar op de juiste momenten ook serieus is. Samen leuke dingen ondernemen zoals familiebezoek of lekker samen thuis voor de buis. Qua uiterlijk heb ik geen bepaald type voor ogen. Ik hecht namelijk vooral waarde aan de persoonlijkheid en het innerlijk.

Wie ben ik? Ik ben Egon Rionaldo Brakké. Ik ben 28 jaar oud met een lengte van 183 cm. Ik ben zelfstandig ondernemer en run een speciaalzaak in groente en fruit. Behalve verse groente en fruit verkoop ik ook veel maaltijden en rauwkost-salades. Ik ben een Indo en deze mengelmoes zie je terug in mijn winkel. Daar verkoop ik heerlijke ambachtelijke stamppotten én Indische maaltijden. Dus je krijgt met mij het beste van twee werelden. Naast mijn werk ga ik graag naar de fitness en sta ik achter de draaitafel op feesten en partijen. Eten en vooral Indisch eten beschouw ik ook als één van mijn hobby’s. Maar ja... zoals Ricky Risolles zegt: “Je lichaam is een tempel, dus je moet veel offeren.” Men beschrijft mij als een betrouwbare, zorgzame en spontane jongen die graag op stap gaat. Hier sluit ik mij volledig bij aan. Omdat ik graag voor anderen zorg, sociaal ben en geniet van het leven.

Wil jij ook in deze rubriek op zoek naar jouw grote liefde? Mail dan naar contact@nederlandbruist.nl en je komt geheel kosteloos in Bruist.

Inzendingen inclusief foto kunnen gemaild worden naar egonbrakke@live.com www.facebook.com/egon.brakke

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Reset
Reset
SchildeSchoten Bruist

MINDSET
MINDSET
SchildeSchoten Bruist
Elk gerecht is een kunstwerk!
Elk gerecht is een kunstwerk!
SchildeSchoten Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
SchildeSchoten BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
SchildeSchoten Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
SchildeSchoten Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
SchildeSchoten Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
SchildeSchoten Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
SchildeSchoten Bruist


Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
SchildeSchoten Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).