Adverteren werkt!

bruisende zaken

Elke werkplek verdient gezonde aandacht

Elke werkplek verdient gezonde aandacht

01-01-2021

Inmiddels zijn steeds meer mensen zich ervan bewust dat lang zittend beeldschermwerk - eventueel met veel praten - vervelende klachten met zich mee kan brengen. Daarom is het verstandig om eens goed naar je werkomgeving te kijken. Bij voorkeur door een werkplekadviseur die weet wat de gezondheidsrisico’s zijn en een onderbouwde oplossing heeft. Helmy van Gezondzittendwerken.nl is zo’n specialist. Ze helpt je graag verder.

“Een klacht begint als gefluister, maar eindigt als geschreeuw”“Een klacht begint als gefluister, maar eindigt als geschreeuw”

Met een medisch therapeutische achtergrond als logopedist/stemtherapeut heeft Helmy veel interesse in en ervaring met het ontstaan en behandelen van fysieke klachten. Geregeld ontstaan er naast klachten in nek, rug en schouders ook stemproblemen op een werkplek als gevolg van een verkeerde werkhouding en/of verkeerde inrichting van de werkplek. Voor Helmy was dit reden genoeg om hier eens dieper in te duiken. Door haar ervaring in de kantoorinrichtings-branche, kennis en expertise als werkplekadviseur én de nog actieve werkzaamheden als stemtherapeut heeft ze onderscheidend brede kennis en mogelijk-heden in huis om jou van a tot z te helpen bij de realisatie van een gezondere werkplek.

Gezond en veilig aan het werk, ook thuis Helmy kijkt naar alle aspecten die van invloed zijn op een gezonde en veilige werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een werkplekscan, werkplek-optimalisatie of stemtraining, in combinatie met de juiste inrichting en het gebruik van meubilair en accessoires. Hierbij is het altijd haar doel om elke werknemer en zelfstandige vitaal te houden en met plezier te laten werken.

Prettig en deskundig advies De klachten die kunnen ontstaan wegen niet op tegen de kosten bij Gezondzittendwerken.nl. Laat je daarom eens adviseren door Helmy! Ze komt graag langs bij jouw werkplek
- maar online kan ook – om vervolgens eerlijk en positief feedback te geven. Ze neemt de tijd om jou goed en deskundig te helpen. De aanschaf van de juiste bureaustoel is maatwerk. Bij Helmy is een proefplaatsing van bureaustoelen en zit/stabureaus mogelijk om te voorkomen dat je geld uitgeeft aan een product dat niet bij je past. Helmy is dealer van meerdere hoogwaardige fabrikanten met voor elk budget een ruime keuze. In een veranderende wereld, waarin men nu ook steeds meer thuis zal blijven werken, is gezond zittend werken nog nooit zo belangrijk geweest als nu!

Breng jouw werkplek naar een hoog vitaal niveau!

Ondernemer: Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom NL | 0031 610202148 info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Reset
Reset
SchildeSchoten Bruist

MINDSET
MINDSET
SchildeSchoten Bruist
Elk gerecht is een kunstwerk!
Elk gerecht is een kunstwerk!
SchildeSchoten Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
SchildeSchoten BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
SchildeSchoten Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
SchildeSchoten Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
SchildeSchoten Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
SchildeSchoten Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
SchildeSchoten Bruist


Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
SchildeSchoten Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).