Adverteren werkt!

bruisende zaken

In elk seizoen  genieten van je terras

In elk seizoen genieten van je terras

01-04-2021

‘Kwaliteit drijft boven’ luidt het gezegde. Grote merknamen staan daar als betrouwbare en ervaren leveranciers altijd garant voor. Maar het verschil voor de eindgebruiker zit hem vaak in de service van de plaatser. En dat is waar men bij Van Gorp Projects in Sint-Antonius-Zoersel in uitblinkt.

Dit familiebedrijf, gespecialiseerd in zonwering, rol- luiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie levert en plaatst niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Hun slogan ‘Al meer dan 25 jaar sterk in verzorgd werk’, vat de kern van de zaak perfect samen.

Alles voor ramen en terras.

Trends zijn er in elke sector en ook op vlak van zonwering is dat niet anders. Warmte buiten houden en veel licht binnen krijgen, is niet altijd even evident. Bij Van Gorp Projects heeft men hier echter de ideale oplossingen voor en is men mee met de recentste ontwikkelingen. Naast de klassieke rolluiken kunt u kiezen voor screens met ritstechnologie die niet alleen insecten buiten houden maar ook bestand zijn tegen windsnelheden tot 120km/u. De Panovista uitvoering is een esthetische oplossing voor glas- op-glas hoekramen, zonder storende geleiders of kabels. Een mooi en praktisch alternatief zijn buitenjaloezieën. Deze houden de warmte buiten, maar laten licht binnen en vermijden inkijk wanneer het buiten donker wordt. Ook voor binnen biedt Van Gorp Projects het volledige gamma aan raam-decoratie van Luxaflex aan.

Een oplossing voor elk weertype.

Outdoor living’ is een vast begrip geworden in onze huidige woontrend. We willen allemaal zoveel mogelijk genieten van onze tuin en dit liefst in de meest comfortabele omstandigheden. Maar hoe vaak is uw barbecue met vrienden niet letterlijk en figuurlijk in het water gevallen omwille van de onstabiele weersverwachtingen? Vanaf nu is dat verleden tijd dankzij een terrasoverkapping van Van Gorp Projects. Of u nu kiest voor een simpel afdak of voor een volledige tuinkamer, de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, net als de voordelen ervan. Zo kunt u bij Van Gorp Projects terecht voor een klassieke overkapping met acryl platen, glas of doek of voor een strak dak met aluminium lamellen, al dan niet in houtlook.

Dankzij het familiale karakter waarin vader, moeder en zoon Bart Van Gorp elk hun taak hebben, bent u zeker van een gepersonaliseerde aanpak en service.

zonder problemen op maat geleverd en aangepast aan de bestaande situatie Al meer dan 25 jaar sterk in verzorgd werk

Van Gorp Projects | Handelslei 224, Zoersel | 03 384 06 00 | www.vangorpprojects.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Snacken zonder schuldgevoel
Snacken zonder schuldgevoel
SchildeSchoten Bruist


Hoofd omhoog en  Weer doorgaan
Hoofd omhoog en Weer doorgaan
SchildeSchoten Bruist

Lichaamstypes
Lichaamstypes
SchildeSchoten Bruist

Reset
Reset
SchildeSchoten Bruist

MINDSET
MINDSET
SchildeSchoten Bruist
Elk gerecht is een kunstwerk!
Elk gerecht is een kunstwerk!
SchildeSchoten Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
SchildeSchoten BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
SchildeSchoten Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).