bruisende zaken

Maak kennis met: Plasmalift! (Micro Pulsed Plasma)

Maak kennis met: Plasmalift! (Micro Pulsed Plasma)

31-10-2018

Dit is een snelle, pijnloze behandeling van de oogleden waarbij de huid samentrekt met als gevolg dat rimpels minder zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat verslapte huid wordt opgespannen en de huid strakker wordt zonder littekens. Met een langdurig effect van 2 tot 3 jaar.

Resultaat Het resultaat van de Micro Pulsed Plasma TM behandeling houdt circa 2 tot 3 jaar. U kunt de behandeling daarna herhalen. Het is echter ook mogelijk om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Zo houdt u uw behandelde zone altijd in prima conditie. Ook hier geldt: alles wat u goed onderhoudt, gaat veel langer mee. Mensen blijven naar de salon komen door mijn uitgebreide ervaring met de huid, mijn persoonlijke maar eveneens professionele benadering en de toepassing van andere dan de doorsnee behandelingen. Het gebruik van producten van een supermerk voor de huid met prachtige resultaten. Kortom, redenen genoeg om naar Chénesse Schoonheidsinstituut te komen!“ Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak! Wat kan behandeld worden? • Verslapte bovenoogleden • Kraaienpootjes • Rimpels en lijntjes onder de ogen • Fronsrimpels • Voorhoofdrimpels • Mondrimpels

Vanessa Wetzer | van Dammedreef 5, Kalmthout | 0032-486487906 | vanessa.wetzer@telenet.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).