bruisende zaken

De beste als het om juwelen gaat

De beste als het om juwelen gaat

31-10-2018

Paul van de auwera is al ruim veertig jaar goudsmid en klokkenmaker. Na al die jaren is hij nog steeds even gedreven om de beste te zijn in zijn vakgebied.

“Klanten mogen bij ons hun eigen materiaal meebrengen om hun droomsieraad te laten maken.”

Hoe doe je dat? “Door ons te onderscheiden van anderen. Dat doen we door bij elk juweel vanaf 0 te beginnen. We ontwerpen en maken al onze juwelen zelf. Klanten kunnen naar ons toe komen met een idee of ontwerp en dat voeren wij uit. Of ze kunnen bij ons een juweel uitzoeken. We hebben heel veel modellen bij ons in de winkel liggen waaruit ze kunnen kiezen.” Specialist in oud goud verwerking “Als goudsmid ben ik gespecialiseerd in het verwerken van oud goud. Dat kan overal vandaan komen: van een armbandje, oude gouden ringen, etc. Klanten kunnen dus hun oud goud laten verwerken tot een sieraad. Dat is ook onze kracht. Dat klanten kun eigen materiaal mogen meebrengen. Daar horen ook stenen en parels bij. Ze betalen alleen het maakloon, wat goedkoper is dan een volledig nieuw sieraad, waarvoor je veel meer betaalt.” Kunstgalerij “Naast sieraden en antieke klokken – want ook die kunnen we repareren – hebben we regelmatig kunst in onze winkel hangen van talentvolle kunstenaars. Zij krijgen bij ons de kans hun werk te exposeren en te verkopen zonder commissie op de verkoop te betalen. Ik organiseer zelf ook een keer per jaar een grote kunstbeurs. Dat is een andere passie van mij.” En jullie organiseren workshops? “Met enige regelmaat organiseren we in onze winkel workshops. Onlangs hebben we bijvoorbeeld een workshop parelknopen georganiseerd. Klanten leren dan hoe ze het touwtje van een parelsnoer kunnen vervangen en knoopjes kunnen leggen achter elke parel. Aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier op onze website.” Openingsuren: di - za van 09-12.30 uur en van 13.30-18.00 uur, na sluitingstijd en op maandag na afspraak.

Voor het maken van een nieuw juweel van oud goud moet u bij goudsmid Paul van der Auwera zijn!

Augustijnslei 10, Brasschaat | 03/652 17 77 info@klokstuk.be | www.klokstuk.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Maak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).