bruisende zaken

Dé specialist in botox en fillers

Dé specialist in botox en fillers

01-12-2018

Een subtiele en natuurlijke verbetering, zodat je er weer stralend, fris en uitgerust uitziet. Is dat waar je naar op zoek bent? Dan ben je bij cosmetisch privekliniek Novi Clinic in Malden aan het juiste adres.

Het behouden van de natuurlijke uitstraling en schoonheid is ons streven.

Persoonlijk en eerlijk Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers. Als BIG geregistreerd arts en tevens medisch specialist ben je in goede handen. Ik bespreek altijd uitgebreid de wensen en mogelijkheden met de cliënt om zo samen tot een behandelplan te komen. Een persoonlijk advies, een behandelplan op maat en een eerlijk advies staan voorop. Als ik mij niet kan vinden in de wensen van de cliënt of de behandeling niet verantwoord vind, geef ik dit aan en zal ik deze dan ook niet uitvoeren. Het uitgangs-punt is altijd het behouden van de natuurlijke schoonheid en uitstraling. Voor wie Jong, oud, man of vrouw, iedereen is welkom bij Novi Clinic. Een behandeling met injectables is niet alleen voor de ‘oudere dame’, zoals vaak wordt gedacht. Er zijn bijvoorbeeld genoeg mannen en dertigers die zich laten behandelen. Resultaat Een injectables behandeling kan er niet alleen voor zorgen dat je er frisser en stralender uitziet, je merkt ook dat het de psyche goed doet als er iets storends wordt verzacht of gecorrigeerd. Denk bijvoorbeeld aan het behandelen van de fronsrimpel met botox voor een frissere, minder vermoeide en meer open blik. Ook op medisch vlak zijn er goede resultaten te behalen, bijvoorbeeld in het geval van overmatig zweten of migraine. In alle gevallen werk ik met producten van hoge kwaliteit om een optimaal resultaat te kunnen bieden.Benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. – Afspraak maken? Dat kan door het sturen van een bericht naar info@noviclinic.com, per whatsapp naar +31624880617 of via het contactformulier op de website.

Zwerfkei 5, Malden | 06-24880617 | info@noviclinic.com | www.noviclinic.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).