Bruisende zaken

Het beste voor jouw viervoeter!

Het beste voor jouw viervoeter!

01-01-2019

Sinds 2003 zijn we in Schilde gevestigd. Wij verkopen alles voor honden, katten en knaagdieren, maar ook voor vogels, vissen en allerlei boerderijdieren kan je iets vinden bij ons.

Voor ons primeert het natuurlijke aspect van dierenvoeding
- en verzorging. Gezonde, niet-geraffineerde voeding. Het biologische back to natureprincipe, zeg maar. Wij verkopen ook vers vlees, zoals diepvriesvoeding voor honden.

Bij ons krijg je een volledige uitleg van A tot Z over gedrag, voeding en verzorging. Onze medewerkers zijn allemaal dierenvrienden die zelf dieren hebben. Voor een dierenspeciaalzaak is dat essentieel. Kortom: met passie en overtuiging een verhaal over de natuur vertellen.

Bent u op zoek naar gezonde, natuurlijke kwaliteitsvoeding voor uw huisdier? Dan kan u beslist terecht bij dierenspeciaalzaak Cats & Dogs.

Dé referentie in gezonde dierenvoeding. En nog veel meer. “Je hond is een trouwe metgezel en een belangrijk onderdeel van het leven van jou en je gezin. Wil jij ook het beste voor je trouwe vriend in huis? Van eten, slapen, wandelen tot verzorgen, Cats & Dogs adviseert en begeleidt je bij de aankopen voor je hond.

Vanaf het eerste contact in onze winkel leren wij je huisdier kennen en adviseren wij jou van voeding tot verzorging voor je hond en alles wat je hond nodig heeft om zich goed in zijn vel te voelen en in topconditie te zijn. Onze medewerkers helpen je graag verder.” Tot snel in onze vernieuwde zaak!

Cats & Dogs | Achterbroeksteenweg 1, 2920 Kalmthout | 03 666 55 84 | kalmthout@dogside.be Turnhoutsebaan 399, 2970 Schilde | 03 385 23 04 | schilde@dogside.be Handelslei 6, 2960 Sint-Job | 03 633 26 41 | sintjob@dogside.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).