Bruisende zaken

Kwaliteit en service voor  een mooie en verzorgde look

Kwaliteit en service voor een mooie en verzorgde look

01-02-2019

Schoonheid en verzorging: ”mijn passie”. Al 20 jaar oefen ik dit beroep uit als zelfstandige en is het altijd mijn betrachting geweest mijn klanten blij te maken. Na een Beautyfarm en een bekend schoonheidsinstituut in Merksem uitgebaat te hebben, ben ik het nu iets rustiger aan gaan doen en ben ik van thuis uit, iets kleinschaliger, gaan werken maar wel in een oase van rust. Daarom werk ik ook enkel op afspraak zodat ik u ongehinderd in de watten kan leggen.

30% korting in de maand februari

Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidspecialiste kunnen wij u de beste kwaliteit bieden. Hiervoor werken wij enkel met de beste professionele merken om u te verzorgen zoals Diego della palma voor uw gelaat en lichaam verzorgingen. Dit profesionele merk vindt zijn oorsprong in Italië en mag zich tot de allerbeste merken noemen. Zo krijgen de specialistes die met hun merk werken ook regelmatig opleidingen en bijscholingen in Italië zodat uw huid er stralend uitziet na een behandeling zonder problemen. Uw gelnageltjes worden met een fluwelen hand behandeld zonder frees zodat u minder kans loopt op beschadiging van de nagelplaat en u veel comfortabeler kan ontspannen tijdens uw behandeling met een drankje. De afwerking gebeurt tot in de perfectie met oog voor detail. Uw voetjes hebben het heel de dag zwaar te verduren. Een pedicure kan hier soelaas bieden. Na een behandeling is het alsof u zweeft en uw voetjes als herboren aanvoelen, plan dus daarom regelmatig een behandeling in.

Permanente Make-up

Er alle dagen prima uitzien ongeacht u nu heeft gesport, gezwommen of gewerkt etc. dat kan met permanente make-up. En laat dit nu juist onze specialiteit zijn met meer dan 15 jaar ervaring en honderden tevreden klanten. Bovendien krijgt u nu 30% korting op elke PMU geboekt voor 28 februari 2019.

Bel snel!

Schoonheidsinstituut Berkenrode Grimbertlaan 26 - Schoten 0499 43 40 64 ( Monique) 0497 48 06 22 (Patrick)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Maak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).