bruisende zaken

Zo veel meer dan een kinderwinkel

Zo veel meer dan een kinderwinkel

01-03-2019

Wie zei dat je als vrouw moet kiezen tussen familie of een carrière moet zijn woorden terugnemen als ze Ellen, eigenares van Babyluff ontmoeten. Met drie kids zet ze haar droomcarrière op poten en slaagt ze erin om een succesverhaal te schrijven.

THE ONLY TRUE LOVE IS... BABYluff

Babyluff, of haar vierde kindje, opende vorig jaar in april voor het eerst zijn deuren en is nu al een begrip.

De Dream Een winkel met baby-en kinderspulletjes, waar alles tot in de kleinste details liefde ademt. Duurzaam en milieubewust zijn de sleutelwoorden. Een groot deel van de collectie heeft een fairtrade label, de producten komen van eenmans- of kleinschalige bedrijven die alles van a tot z zelf hebben gemaakt. Onze items worden geproduceerd voornamelijk in Europa, of in landen zoals Peru. Veel is handgemaakt en duurzaam met de nodige dosis liefde en vakmanschap. De persoonlijke service en prachtige inrichting maakten het plaatje af, de droom kwam uit.

Spread the luff Baby’s en kinderen spelen de hoofdrol in dit verhaal, ze zijn onze toekomst en we moeten voor ze zorgen, we moeten het beste in onszelf naar boven halen.

‘Toen we ons eenjarig bestaan vierden, wilde ik graag iets speciaals doen, iets onbaatzuchtigs. Daarom schonken wij 5% van de opbrengst van onze feestweek aan het ‘Open Poortje’ te Schilde. Dit is een opvangtehuis voor kinderen die jammer genoeg niet meer thuis, bij hun ouders, kunnen verblijven. De Luff in Babyluff staat er niet voor niks tussen... ‘, zegt Ellen.

360° concept Een uitstapje naar Babyluff is een hele ervaring op zich. Hier kunt je terecht voor een prachtige geboortelijst, de styling van je kinderkamer of de outfit voor de eerste schooldag van je kleuter. De leuke hebbedingetjes werken alles af. Bij Babyluff bent je aan het juiste adres en altijd welkom!

Turnhoutsebaan 320, Schilde 03 501 33 11 info@babyluff.com www.babyluff.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).