bruisende zaken

Exclusive catering & events

Exclusive catering & events

01-03-2019

Barbecueën is de laatste jaren enorm populair geworden. Het buiten koken geeft een gevoel van vrijheid, zowel voor de kok als voor de genodigden. Saïd van Catering De Smaak speelt hier dan ook graag op in. Hij werkt niet enkel met het populaire Big Green Egg maar beschikt eveneens over de nieuwste trend: de Ofyr barbecue.

De houtgestookte vuurschaal is een echte blikvanger en het ronde ontwerp zal ervoor zorgen dat uw gasten een ganse avond rondom de barbecue zullen keuvelen en genieten van al het lekkers dat Catering De Smaak met veel plezier en toewijding voor u zal bereiden. Of het nu gaat om een heerlijk stuk entrecôte, gamba’s of gemarineerde kipsatés, alles wordt met de gekende zorg en toewijding bereid. Een diversiteit aan huisgemaakte slaatjes, sauzen, brood en bijgerechten wordt u aangeboden op aparte buffetten.

Alle benodigdheden zoals borden en bestek worden meegebracht zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zoals Catering De Smaak steeds de laatste trends volgt in de keuken, zo volgen zij deze ook in de aankleding van uw feest. Qua tafelgerei heeft u dan ook een zeer uitgebreide keuze: u kan werken met standaard wit hotelporselein maar ook het luxueuze vaatwerk van Pascale Naessens of Sergio Herman kan uw feesttafel opfleuren.

Wie iets te vieren heeft deze zomer hoeft dus niet verder te zoeken. Laat het team van De Smaak uw feest opwaarderen met een gezellige barbecue of een ander concept volledig naar keuze.

Heeft u een feest in het verschiet, maak dan eens kennis met Saïd en zijn team en vraag een vrijblijvende offerte. Wij maken u graag een voorstel op maat, al dan niet na een bespreking ter plaatse.

Heel graag tot binnenkort! Wij kijken er alvast naar uit om ook uw ideeën uit te werken tot een waar festijn voor jong en oud.

Catering De Smaak | Horstebaan 1 te Schoten | www.catering-desmaak.be | +32 475 62 31 04

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).