bruisende zaken

Wil je ook afslanken?

Wil je ook afslanken?

01-03-2019

Dat kan bij Style Schilde! Met behulp van de Bodysculptor zorgen wij dat jij weer snel in vorm bent! "Bodysculptor", wat is het eigenlijk? Het doel is duidelijk en de droom van iedereen: een slanker lichaam. Beter zelfs: een slanker lichaam terwijl je slaapt!

Hoe werkt het? Het bodysculptortoestel combineert lage frequentiegolven met drainage door micropressie. De lage frequentiegolven zorgen ervoor dat de vrije vetzuren die gestockeerd zijn in de vetcellen worden vrijgemaakt, en deze worden op hun beurt uit het lichaam verdreven via drainage. De heel specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de spieren zonder dat men dit gewaar wordt. Het proces dat zich binnenin het lichaam afspeelt is vergelijkbaar met wat er in ons lichaam gebeurt na het sporten.

Wat is het resultaat? Na een kuur verliest u zeker 1 kledingmaat. Bodysculptor kan alle probleemzones aan. Het pakt alle zones op hetzelfde moment aan, of kan worden ingezet om lokaal de probleemzones te behandelen. Studies hebben aangetoond dat vrouwen met een bmi van 28 (concreet voorbeeld: een vrouw van 1,70 die 81 kg weegt) gemiddeld 6cm tailleomtrek verloren! Zelfs tot 15 dagen na de laatste behandeling was er nog verschil merkbaar, wat aantoont dat Bodysculptor op de probleemzones blijft werken.

Voor wie is deze methode geschikt? Dit is de oplossing om af te slanken op alle lichaamszones. Het is uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen. Op leeftijd staat geen grens, er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor mensen op hogere leeftijd.

Benieuwd wat Style Schilde nog meer voor je kan betekenen? Kijk dan eens op www.style-schilde.be

Style Schilde | Turnhoutsebaan 12-14, Schilde 03 297 34 80 | 0470/80 43 83 info@style-schilde.be | www.style-schilde.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).