Column

Verdriet rond een scheiding

Verdriet rond een scheiding

01-04-2019

Waarom scheiden? Waarschijnlijk hebben weinigen die een huwelijk aangaan en positief antwoorden op de vraag elkaar trouw te blijven, de intentie ooit van hun partner te scheiden. Men trouwt doorgaans uit liefde, om een stabiele en veilige gezinsbasis te creëren. Toch eindigen jaarlijks tienduizenden huwelijken in een scheiding.

Partners scheiden voornamelijk omdat zij op elkaar zijn uitgekeken, geen vertrouwen meer hebben in elkaar, hun beider karakters botsen, er iemand anders in het spel is of omdat zij onverenigbare toekomstplannen hebben.

Hoe verder? Als je gaat scheiden dan brengt dat niet alleen praktische problemen met zich mee, maar vooral ook veel verdriet. Je stelt jezelf misschien veel vragen over hoe het zover is gekomen en hoe het nu verder moet.

Soms voel je de angst om alleen verder te gaan en is het moeilijk om los te laten. Scheiden is een rouwproces. Je verliest niet alleen je partner maar ook veel andere zekerheden in je leven. Zoek je hulp en ondersteuning bij de vragen die je hebt en bij de verwerking van je verdriet? Samen zoeken we naar manieren om je weg te vinden in je leven.

Eigenaar: Judith van den Houdt RootshealinG Energetische therapie en levenscoaching info@rootshealing.be | 0032-476649338 www.rootshealing.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSMaak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).