Column

Aura-en chakrahealing

Aura-en chakrahealing

01-06-2019

Bij aura- en chakrahealing werk je met energie en energievelden om genezing tot stand te brengen. Je harmoniseert de energie, de aura en de chakra's, waardoor de energie beter gaat stromen. Je komt geestelijk en fysiek meer in balans, blokkades worden opgeruimd.

Je levensenergie breidt zich ver buiten je fysieke lichaam uit, dit energieveld noemen ze de aura. Via dit energieveld wissel je voortdurend informatie uit met de omgeving. Ervaringen worden tijdelijk of langdurig 'opgeslagen' en dit beïnvloedt de manier waarop je in het leven staat en bepaalt jouw lichamelijk en geestelijk welzijn. In de aura bevinden zich een aantal energiecentra, de chakra's, zij creëren het auraveld. Elk chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. Je hartchakra heeft bijvoorbeeld fysiek te maken met hart, longen, armen en handen en werkt in op het levensgebied liefde en relaties.

Iedereen heeft een energieveld om zich heen, zichtbaar of niet.

Dit energieveld is verbonden met het fysieke lichaam. Chakra's zijn energiecentra die in verbinding staan met specifieke organen en klieren. Bij emotionele of mentale problemen kan een chakra verstoord worden en kunnen er klachten ontstaan.

Alle niet zo leuke ervaringen of momenten in het leven zijn terug te vinden in de aura en de chakra. Bij een healing kan er specifiek worden gekeken naar een probleem en kan er opheldering en transformatie plaatsvinden.

Eigenaar: Judith van den Houdt RootshealinG Energetische therapie en levenscoaching info@rootshealing.be | 0032-476649338 www.rootshealing.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSMaak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).