Bruisende zaken

Cateren met Smaak

Cateren met Smaak

01-06-2019

Exclusive catering & events Sedert meer dan een decennium staan Saïd en zijn team klaar om uw feest of event tot in de puntjes te verzorgen. Catering De Smaak staat voor kennis en creativiteit. Ons uitgebreid smaakpallet biedt u de mogelijkheid om te genieten van een wereldkeuken.

Niets is ons werkelijk vreemd op foodvlak: een walking dinner, een klassieke bbq met een speciale touch door het grillen op een van onze Big Green Egg’s of Ofyr barbecues, een verrukkelijk maghrebijns of mediterraans buffet, klassiek Frans, asian style… wij kunnen het u allemaal bieden. We volgen hier ook steeds de nieuwste trends. Wie aan Catering De Smaak denkt, moet ook het woord organisatie in gedachten nemen. Ook hier staan we sterk, zowel op smaakvlak als op vlak van organisatie denken we steeds creatief met mee met onze klant. U kan werkelijk van A tot Z uw communiefeest, trouwfeest, verjaardag, pensioen, bedrijfsfeest,… in onze handen toevertrouwen. Wij ontnemen u alle last en bezorgen u een zorgeloze dag, van het aankleden van het feest of event tot de opruim ervan.

Een derde pijler van het bedrijf is de logistieke service die we u kunnen aanbieden. Zegt u: ik organiseer het graag zelf, maar beschik niet over het nodige materiaal, wel dan kan u ook hiervoor ook bij ons terecht. Tafels, stoelen, bestek, tafelgerei,… tot zelfs een professioneel uitgeruste containerkeuken… U kan het niet te zot bedenken of we kunnen het u aanbieden. Zelfs de afwas nemen we u graag uit handen.

Wenst u te cateren met Smaak, neem dan contact op met Saïd. Hij kan u helpen met een vrijblijvende offerte op uw maat. Tot snel! Info@catering-desmaak.be | 0475 62 31 04

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Rimpels?
Rimpels?
SchildeSchoten BruistMaak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).