Bruisende zaken

Voor het mooiste pakje!

Voor het mooiste pakje!

01-06-2019

Al van jongs af aan heb ik een passie voor leuke winkels en zaken. Zo ging ik als kind van 8 jaar regelmatig op bezoek bij de zus van mijn tante, die een geschenkenwinkel uitbaatte.

Elk bezoek was voor mij een sprookjesachtige ervaring. Ik mocht met haar ook mee inkopen gaan doen. Dat vond ik toen zalig. Ik denk dat daar mijn liefde voor cadeauwinkels is ontstaan. Toen ik een tiener was, hadden mijn ouders een snackbar. Ik hielp vaak mee en deed er onbewust heel wat ervaring op.

Een droom die uitkomt Op een gegeven moment leerde ik mijn echtgenoot Michel kennen. Hij was net zelfstandig accountant geworden. Na verloop van tijd ging ik bij hem aan de slag. Ik werkte er 20 jaar met veel gedrevenheid en gaf me volledig voor de zaak, maar op mijn 42ste besloot ik om voor een nieuwe uitdaging te kiezen. Het was tijd voor iets anders. Toen ik in oktober 2016 de kans kreeg om cadeauwinkel Teddytime in Schilde over te nemen, werd mijn kinderdroom werkelijkheid. Elke dag mogen doen wat je graag doet, dat geeft een mens een heel goed gevoel. Mensen met raad en daad helpen in hun zoektocht naar een leuk cadeautje is echt iets dat in mijn karakter ligt.

Voor het mooiste pakje Toen ik een jaar in mijn winkel stond en na goed geluisterd te hebben naar de mensen, kwam al snel naar boven dat de naam Teddytime de lading van wat ik verkoop niet meer dekte. Daarom herdoopte ik mijn geliefde cadeauwinkel tot ‘The Gift shop Schilde”.

Die naam zegt in mijn ogen meer waarvoor mijn winkel staat: toffe cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderen. Ieder geschenk wordt mooi en origineel verpakt. Vandaar ook de slogan: ‘Voor het mooiste pakje’.

Op zoek naar een origineel geschenk of gewoon zin om jezelf eens te verwennen? Kijk dan gerust eens rond op onze site en spring binnen in onze knusse winkel.

Turnhoutsebaan 215, Schilde | +32 3 366 67 60 | info@thegiftshopschilde.be | www.thegiftshopschilde.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Rimpels?
Rimpels?
SchildeSchoten BruistMaak kennis met LaserClinique
Maak kennis met LaserClinique
SchildeSchoten Bruist

Aura-en chakrahealing
Aura-en chakrahealing
SchildeSchoten Bruist

Verdriet rond een scheiding
Verdriet rond een scheiding
SchildeSchoten Bruist

Verse diepgevroren natuurvoeding
Verse diepgevroren natuurvoeding
SchildeSchoten Bruist

Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
SchildeSchoten Bruist


SRG
SRG
SchildeSchoten Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

SchildeSchoten Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).